curs air-hoops

NOU in Romania

Curs AIR HOOPS

Instructor: Mircea Nicoara

Descriere:

Suntem deosebit de incantati sa te invitam la cel mai nou curs al nostru, un curs disponibil in premiera in Romania, cu o structura unica, ce aduce lumea acrobatica a circului si senzatiile specifice acesteia intr-o practica de studio, accesibila oricui. Te invitam la AIR HOOPS!

AIR HOOPS ( cunoscut si sub denumirea de Lyra ) este un curs de initiere intr-o practica inspirata din spectacolele specifice de circ si executata partial sau total in aer cu ajutorul unui cerc de acrobatie din otel (numite Air Hoop), cu diametru de 90 cm si suspendate la inaltimi cuprinse intre 50-150 de cm. Intentia cursului AIR HOOPS nu este sa creeze profesionisti ai gimnasticii acrobatice, ci sa faca accesibile oricui acele abilitati specifice, indiferent de nivelul de pregatire fizica si experienta in practicile in aer. Prin combinarea posturilor si coregrafiilor specifice gimanasticii acrobatice in aer cu exercitii cardio, efectuate la sol si cu posturi de mobilitate a intregului corp, preluate din yoga, AIR HOOPS va deveni doza ta intensa si saptamanala de entuziasm, adrenalina si transformare fizica.

Beneficii:

– cresterea mobilitatii generale a corpului
– imbunatatirea tonusului muscular general al corpului
– dezvoltarea intensa a fortei si andurantei musculare, cu precadere din partea superioara a trunchiului (abdomen, spate, brate)
– dezvoltarea elegantei in miscare
– cresterea increderii in sine
– largirea considerabila a limitelor de confort psihic
– relaxare mentala intensa

Structura cursului:

Cursul este impartit in module de cate 4 saptamani, fiecare sedinta avand o durata de 60 de minute.

Primul modul va avea loc intre 2 februarie – 2 martie 2018 si va implica predominant exercitii menite sa dezvolte forta si increderea necesara pentru a putea accesa posturile specifice practicii. Practica si obiectivele ei vor evolua de la o saptamana la alta, insa in cadrul aceleasi saptamani, practica va fi identica, indiferent de ziua aleasa, ceea ce iti ofera posibilitatea de a alege ziua din saptamana cea mai potrivita programului tau, dar si ocazia de a repeta aceeasi practica, daca doresti, pentru a sedimenta mai bine informatia si posturile invatate.

Intrucat stapanirea bazelor acestei practici este deosebit de importanta, dupa incheierea primei saptamani a cursului nu se vor mai putea accepta inscrieri noi pentru acest prim modul.

Ce sa port?
Datorita faptului ca cercurile de acrobatie cu care vom lucra, numite Air Hoops, sunt confectionate din otel, iar majoritatea posturilor pe care le vom accesa implica prize la nivelul picioarelor, recomandam purtarea a 2 perechi de colanti grosi (sau o pereche de colanti si o pereche de pantaloni lungi). In partea de sus a corpului se va purta un echipament lejer, specific de fitness/yoga/pilates, adica tricou/maiou de sport/bustiera. Se poate practica in picioarele goale sau in sosete subtiri. Este important de stiut ca aceasta practica poate cauza bataturi in palme, iritari sau vanatai pe brate sau picioare, insa acest lucru este normal si dispare odata cu acomodarea corpului cu tipologia practicii.
Cum ma inscriu?
Apasa butonul de mai jos si trimite-ne numele tau complet, adresa de email, nr de telefon si textul ”Air Hoops”, iar noi iti vom confirma inscrierea in limita locurilor disponibile!
 Program:
Indisponibil momentan
Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram