INSPIRED

Balet Clasic


Curs Balet Clasic pentru Copii

Fiecare copil este important pentru ca reprezinta culoarea, sufletul si bucuria familiei Dance Room, bucurie manifestata in ore de studiu conduse de profesori competenti si comunicativi.

Cursul de Balet pentru Copii (5 – 12 ani) este sustinut de Eugenia Stoian, Balerina in cadrul Teatrului de Opereta “Ion Dacian”

Cursul de Baby Balet (2 ani jumatate – 4 ani jumatate) – Copiii vor exersa si aprofunda elementele de baza baletului, fiind incurajați sa-si dezvolte vocabularul prin jocuri dinamice. –  este sustinut de Cristina Babalac, Balerina in cadrul Teatrului de Opereta “Ion Dacian” si al Operei Comice pentru Copii

Cursurile se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 2 ani jumatate  si 12 ani!

Ce cuprinde?

  • Pasul 1: Primele 6-8 sedinte se bazeaza pe exercitii la sol pentru incalzirea si pregatirea
    musculaturii, mobilitate, plasament, pozitie;
  • Pasul 2: Cuprinde atat exercitii la sol cat si studiu la bara. Exercitiile la sol se vor comprima, se vor
    face strict pentru incalzire si plasament, urmand a se pune accent pe exercitiile la bara;
  • Pasul 3: Dupa o anumita perioada de studiu la sol si la bara, stabilita de instructor, in fuctie de abilitatile cursantilor si de dorintele acestora, urmeaza exercitii de studiu la mijloc, sarituri si poante.

Metoda de predare adoptata: VAGANOVA – dezvoltata de peste doua secole de Academia din Sankt Petersburg, care ii poarta numele.

Beneficii:

Pe langa beneficiile fizice atribuite oricarui tip de miscare ritmica, baletul ii invata pe cei mici sa faca parte dintr-o structura organizata, sa urmeze indicatii, sa respecte anumite reguli, sa-si imbunatateasca vocabularul, sa isi controleze miscarile, sa deprinda abilitati de coordonare in spatiu si mobilitate si sa se respecte pe ei insisi si pe ceilalti sporindu-le increderea in sine!

Program Clase:

Grupa Baby Balet –  Marti si Joi de la 17:30
Grupa Copii   (5 ani – 12 ani ) –  Luni si Joi de la 17:30

Inscriere

Testimoniale

 Best ballet classes!Eugenia is a great teacher 

 Am gasit la Dance Room un loc unde vin cu placere ca sa practic balet si dans contemporan cu o profesoara minunata, Eugenia Stoian. Un mod f. cool pt a te mentine in forma. 

 Cea mai buna relaxare after work! Go check it out! 

Abonare la newsletter:
Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram