Ballet Fit Ball Workout

Curs Ballet Fit Ball

Ballet Fit Ball este un antrenament marca Dance Room, unic in Bucuresti, ce are la baza baletul clasic traditional, exercitiile fiind concepute cu ajutorul mingilor de stabilitate si a benzilor elastice.

Instructor: Tamara Grimmer

Cui se adreseaza?

Ballet Fit Ball este un program conceput de Dance Room si se adreseaza tuturor celor care indragesc baletul si cauta o forma de antrenament diferita ce are ca scop imbunatatirea posturii, a flexibilitatii, coordonarea in miscari, tonifierea, arderea grasimilor, alungirea musculaturii, rezistenta si forta organismului.

Daca doresti sa iti alungesti musculatura si sa capeti o postura mai gratioasa , Ballet Fit Ball ar putea sa te tenteze mai mult decat sala de forta.

Ce cuprinde?

Exercitiile sunt concepute pentru a tonifia si sculpta intregul corp, acestea fiind executate cu ajutorul mingilor de stabilitate si a benzilor elastice.

Se va lucre atat la sol, cat si la bara cu ajutorul mingilor de stabilitate si a benzilor elastice pentru a permite cursantilor gradarea dificultatii exercitiilor in functie de aptitudinile fiecaruia.

Folosirea mingilor si a benzilor elastice in cadrul acestui antrenament de balet te va ajuta sa iti imbunatatesti echilibrul si sa iti tonifiezi musculatura intr-un timp mult mai scurt.

Mingea de stabilitate poate fi cea mai buna prietena a unei cursante si este perfecta pentru a-ti dezvolta rezistenta, puterea funcționala si echilibrul corpului, ajutând in prevenirea accidentarilor și cresterea nivelului de energie.

Acest curs porneste cu miscarile de baza pentru control si progreseaza cu miscarile avansate intr-un mod usor de urmarit.

Exercitiile cu banda elastica ajuta la cresterea masei musculare, ard depozitele de grasime si imbunatatesc rezistenta musculara si flexibilitatea.

Ballet Fit Ball este o alta modalitate de a face miscare, care iti asigura gratie si te ajuta sa iti modelezi intregul corp, capatand mai mult echilibru si incredere in sine.

Nu este necesara o experienta anterioara!

Nivel dificultate: Mediu 

Ce port la curs?

Imbraca-te lejer: Colanti, body sau bluza pe corp, sosete sau flexibili de balet.

Program Clase

Cum ma inscriu?

Apasa Butonul “Inscriere” si introdu textul ” Ballet Fit Ball”, numele tau si nr de telefon, iar noi iti vom confirma inscrierea in limita locurilor disponibile!

Participarea la curs este posibila numai pe baza de inscriere!

Inscriere

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram