Ballet Fit Ball Workout

Curs Ballet Fit Ball

Ballet Fit Ball este un antrenament nou, unic in Bucuresti ce are la baza baletul clasic traditional, exercitiile fiind concepute cu ajutorul mingilor de stabilitate si a benzilor elastice.

Instructor: Tamara Grimmer

Cui se adreseaza?

Ballet Fit Ball este un program conceput de Dance Room si se adreseaza tuturor celor care indragesc baletul si cauta o forma de antrenament diferita ce are ca scop imbunatatirea posturii, a flexibilitatii, coordonarea in miscari, tonifierea, arderea grasimilor, alungirea musculaturii, rezistenta si forta organismului,  exercitiile fiind concepute cu ajutorul mingii de stabilitate si a benzilor de rezistenta, acestea ajutandu-te sa cresti gradul de dificultate al exercitiilor intr-un timp mai scurt.

Daca doresti sa iti alungesti musculatura si sa capeti o postura mai gratioasa , Ballet Fit Ball ar putea sa te tenteze mai mult decat sala de forta.

Ce cuprinde?

Exercitiile sunt concepute pentru a tonifia si sculpta intregul corp, lucrandu-se toate grupele musculare pentru alungirea lor.
Ballet Fit Ball este un curs intens de balet in care se folosesc atat mingea de stabilitate cat si benzile elastice.

Se va lucre atat la sol, cat si la bara cu ajutorul mingilor de stabilitate si a benzilor elastice pentru a permite cursantilor gradarea dificultatii exercitiilor in functie de aptitudinile fiecaruia.

Folosirea mingilor si a benzilor elastice in cadrul acestui curs traditional de balet te va ajuta sa iti inbunatatesti flexibilitatea si postura intr-un timp mult mai scurt.

Mingea de stabilitate poate fi cea mai buna prietena a unei cursante si este perfecta pentru a-ti dezvolta rezistenta, puterea funcționala, echilibrul și flexibilitatea corpului, ajutând in prevenirea accidentarilor și cresterea nivelului de energie.

Acest curs porneste cu miscarile de baza pentru control si progreseaza cu miscarile avansate intr-un mod usor de urmarit.

Exercitiile cu banda elastica ajuta la cresterea masei musculare, ard depozitele de grasime si imbunatatesc rezistenta musculara

Exista studii in care persoane neantrenate si lipsite de conditie fizica au inregistrat imbunatatiri intr-un timp foarte scurt in urma folosirii mingii de stabilitate.

Ballet Fit Ball este o alta modalitate de a face miscare, care iti asigura gratie si te ajuta sa iti modelezi intregul corp.

Nu este necesara o experienta anterioara!

Ce port la curs?

Imbraca-te lejer: Colanti, body sau bluza pe corp, sosete sau flexibili de balet.

Antreneaza-te inteligent, iar apoi antreneaza-te intens.

Program Clase:  Luni si Miercuri de la 19:30

Inscriere

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Abonare la newsletter:
Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram