Class of the Week – Barre Fusion Workout

Instructor: Laura Andrei

Barre Fusion Workout combina 2 stiluri de antrenament inspirate din Balet, concepute de Dance Room si executate la bara de balet: Ballet Fit Ball si Fit & Flexible!

CUI SE ADRESEAZA?

Acest antrenament se adreseaza celor care doresc sa isi imbunatateasca echilibrul, sa isi tonifieze in profunzime musculatura picioarelor, abdomenului si fesierilor si sa isi imbunatateasca postura si flexibilitatea.

CE CUPRINDE?

Antrenamentul se desfasoara la bara de balet si cuprinde:

  • 10 minute incalzire
  • 35 minute exercitii la bara, inspirate din balet, executate cu Fitball
  • 15 minute stretching la bara de balet

Nivel dificultate: Mediu 

CE PORT LA CURS?

Imbraca-te lejer: Colanti, body sau bluza pe corp, sosete sau flexibili de balet.

PROGRAM:  indisponible momentan

CUM MA INSCRIU?

APASA BUTONUL “INSCRIERE” SI INTRODU TEXTUL ” Barre Fusion Workout”, numele tau, adresa de e-mail si numarul de telefon, iar noi iti vom confirma inscrierea in limita locurilor disponibile.

PARTICIPAREA LA CURS ESTE POSIBILA NUMAI PE BAZA DE INSCRIERE!

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram