Bosu Barre Workout:

Bosu Barre Workout

Acest antrenament se adreseaza persoanelor care doresc sa isi tonifieze musculatura picioarelor si a fesierilor și sa isi îmbunătățească postura.

Bosu Barre este un program intens de antrenament, conceput de Dance Room, ce are ca scop tonifierea musculaturii picioarelor si a fesierilor, imbunatatirea posturii si a echilibrului si cresterea rezistentei musculare.

CE CUPRINDE?

Exercitiile sunt concepute cu ajutorul mingei BOSU si se desfasoara la Bara de Balet. Exercitiile combina elemente din balet, gimnastica si pilates.

Nivel dificultate: Avansat

CE PORT LA CURS?

Imbraca-te lejer: Colanti/Pantaloni scurti, bluza/body pe corp si sosete.

PROGRAM:indisponible momentan

CUM MA INSCRIU? 

Apasa butonul ” Inscriere ” si introdu textul ” BOSU BARRE”, numele tau, adresa de email si nr de telefon, iar noi iti vom confirma inscrierea in limita locurilor disponibile.

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram