Balet Clasic pentru Copii

Curs Balet Clasic pentru Copii

Instructor: Maria Tudorache

Din 17 Februarie formam o noua Grupa de Balet Clasic pentru Copii – Nivel Incepator!

Acest Curs de initiere in tainele baletului clasic se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5 ani – 7 ani!

Program: Lunea si Miercurea de la 17:30
Durata Sedinta: 45-50 min

Ce cuprinde?

Pasul 1: Primele 6-8 sedinte se bazeaza pe exercitii la sol pentru incalzirea si pregatirea musculaturii, mobilitate, plasament, pozitie;
Pasul 2: Cuprinde atat exercitii la sol cat si studiu la bara. Exercitiile la sol se vor comprima, se vor face strict pentru incalzire si plasament, urmand a se pune accent pe exercitiile la bara;
Pasul 3: Dupa o anumita perioada de studiu la sol si la bara, stabilita de instructor, in fuctie de abilitatile cursantilor, urmeaza exercitii de studiu la mijloc si sarituri.

Metoda de predare adoptata: VAGANOVA – dezvoltata de peste doua secole de Academia din Sankt Petersburg, care ii poarta numele.

Beneficii:

Pe langa beneficiile fizice atribuite oricarui tip de miscare ritmica, baletul ii invata pe cei mici sa faca parte dintr-o structura organizata, sa urmeze indicatii, sa respecte anumite reguli, sa-si imbunatateasca vocabularul, sa isi controleze miscarile, sa deprinda abilitati se coordonare in spatiu si mobilitate, sa se respecte pe ei insisi si pe ceilalti sporindu-le increderea in sine!

Echipament necesar:

Costum de balet sau Colanti cu Tricou si Flexibili de balet.

Cum ma inscriu?

Trimite-ne un mesaj cu numele fetitei, nr de telefon al parintelui si textul ”Balet clasic copii ” si noi iti vom confirma inscrierea in limita locurilor disponibile!

Inscriere

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram