Balet Clasic

Curs Dans Contemporan – Nivel Incepator

Dansul Contemporan este unul plin de libertate si creativitate, o forma de exprimare de sine cat mai personala, dar si o metoda de a relationa cu exteriorul, cu oamenii din jur.

Coregraf: Eugenia Stoian

Cui se adreseaza?

Cursul se adreseaza celor pasionati de arta care vor sa intre intr-un dialog cu corpul lor, vor sa il cunoasca mai bine cu tot ce are el de transmis despre emotii, limite si energie. Limita de varsta inferioara este de 12 Ani, iar cea superioara nu exista!

Ce cuprinde Cursul?

Cursul este impartit in INCALZIRE si ANTRENAMENT, unde se lucreaza fie foarte intens muscular, fie se va insista pe mobilitate, fluiditate, respiratie, vibratie. Atunci cand acestea doua se vor contopi in corpul dumneavoastra, urmeaza sa pasim in misterul frazelor coregrafice, moment in care vom lucra si studia pas cu pas fiecare miscare.

Un alt pas important este cel de IMPROVIZATIE, o metoda datorita careia avem sansa de a da nastere unor miscari noi proprii, jucandu-ne cu legi ale fizicii si explorandu-le la maxim. Vom descoperi importanta si puterea GESTULUI si a SCHIMBULUI DE ENERGIE.

Program Clase:  Luni si Miercuri de la 21:00 ( Clasele se vor relua din luna Septembrie)

Inscriere

Testimoniale

 Best ballet classes!Eugenia is a great teacher 

 Am gasit la Dance Room un loc unde vin cu placere ca sa practic balet si dans contemporan cu o profesoara minunata, Eugenia Stoian. Un mod f. cool pt a te mentine in forma. 

 Cea mai buna relaxare after work! Go check it out! 

Abonare la newsletter:
Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram