Balet Clasic

Curs Dans Contemporan – Nivel Incepator

Dansul Contemporan este unul plin de libertate si creativitate, o forma de exprimare de sine cat mai personala, dar si o metoda de a relationa cu exteriorul, cu oamenii din jur.

Coregraf: Laura Andrei

Cui se adreseaza?

Cursul se adreseaza celor pasionati de arta care vor sa intre intr-un dialog cu corpul lor, vor sa il cunoasca mai bine cu tot ce are el de transmis despre emotii, limite si energie. Limita de varsta inferioara este de 12 Ani, iar cea superioara nu exista!

Ce cuprinde Cursul?

Cursul este impartit in INCALZIRE si ANTRENAMENT, unde se lucreaza fie foarte intens muscular, fie se va insista pe mobilitate, fluiditate, respiratie, vibratie. Atunci cand acestea doua se vor contopi in corpul dumneavoastra, urmeaza sa pasim in misterul frazelor coregrafice, moment in care vom lucra si studia pas cu pas fiecare miscare.

Un alt pas important este cel de IMPROVIZATIE, o metoda datorita careia avem sansa de a da nastere unor miscari noi proprii, jucandu-ne cu legi ale fizicii si explorandu-le la maxim. Vom descoperi importanta si puterea GESTULUI si a SCHIMBULUI DE ENERGIE.

Program Clase

Cum ma inscriu?

Apasa Butonul “Inscriere” si introdu textul ” Dans Contemporan”, numele tau si nr de telefon, iar noi iti vom confirma inscrierea in limita locurilor disponibile!

Participarea la curs este posibila numai pe baza de inscriere!

Inscriere

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram