sala12240398_1072310479448937_1514878003162686582_o

Studioul Dance Room este dedicat iubitorilor de dans, balet, pilates si yoga oferindu-le sansa de a explora stiluri diferite intr-un mediu elegant, avand drept ghizi profesionisti specializati atat in Romania cat si in strainatate.

Dance Room este locul pe care ar trebui sa il vizitezi daca vrei sa te bucuri cu adevarat atat de energiile creative ale dansului si sa stapanesti aceasta arta a elegantei, cat si de relaxarea pe care ti-o ofera cursurile de Yoga si Pilates si tonusul si gratia dobandite in urma cursurilor de Balet.

Dance Room  va pune la dispozitie cursuri de balet clasic pentru adulti, cursuri de dans contemporan, pilates,  air yoga, barre ballet, Bosu Barre, burn fat ballet, ballet fit ball, flexibilitate si cardio ballet.
Cursurile se adreseaza atat copiilor, cat si adultilor, ele fiind gandite si structurate diferit in functie de varsta si nivelul de pregatire al cursantilor.

Studioul Dance Room este deschis propunerilor de inchiriere pentru ateliere de dans, workshop-uri, filmari, repetitii, casting-uri, auditii, petreceri cu tematica Balet, conferinte si proiecte culturale artistice!

Dance Room colaboreaza cu drag cu toti cei care propun evenimente ce merita tinute intr-un spatiu deosebit!

Pentru discponibilitate Inchiriere Studio ne puteti contacta la nr de telefon: 0742 349 246

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram