Ballet Body Challenge – intensive training

Dance Room organizeaza pe data de 7 Decembrie, de la 14:30, cea de-a 4-a editie a evenimentului Ballet Body Challenge !

Timp de 2 ore si 30 min te vei antrena prin exercitii intense, inspirate din balet si imbinate cu diverse alte discipline precum pilates si gimnastica, sub indrumarea une Balerine!

Ballet Body Challenge incorporeaza 4 antrenamente inspirate din balet, marca Dance Room: Barre Ballet, Ballet Upper Body, Ballet Lower Body si Fit & Flexible Workout. ( descrierea antrenamentelor o gaspit pe www.danceroom.ro )

Ballet Body Challenge este un workshop intensiv, prin intermediul caruia ne propunem sa te ajutam sa iti tonifici armonios musculatura intregului corp si sa dobandesti o postura corecta si eleganta. Pe parcursul antrenamentului vom dezvolta progresiv un bun aliniament corporal, iar la sfarsit ne vom relaxa prin exercitii de stretching si flexibilitate.

Cui se adreseaza?
Oricui este interesat sa descopere noi tipuri de antrenament sau practici, indiferent de varsta, greutate sau sex, cu sau fara experienta in dansul clasic.

Structura:

  • 10 min incalzire50 min Barre Ballet
  • 40 min Upper Body
  • 20 min Short Intensive Lower Body Workout
  • 30 min Fit and Flexible

And va avea loc?
Sambata, 7 Decembrie, de la 14:30 la 17:00

Ce sa port?
Colanti, bluza, sosete sau flexibili de balet.

Cum ma inscriu?
Apasa “inscriere” si completeaza formularul cu datele tale, iar noi te vom contacta in vederea confirmarii inscrierii.

Locuri limitate: 16

Participarea este posibila numai pe baza de inscriere!

*Pret Ballet Body Challenge: 140 lei/persoana
*Locatie: Str Pictor Theodor Aman nr 17 ( Dance Room )
*Instructor: Raluca Adomnicai

Inscriere

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram