Evenimente:

slide1

 

4. Traditional Yoga & Ayurvedic Massage
Pe 25 Noiembrie, organizam impreuna cu Scoala Yoga Romania evenimentul ” Traditional Yoga & Ayurvedic Massage”!
Yoga inseamna mult mai mult decat niste simple posturi. In India, orice sesiune de āsane incepe cu un masaj-yoga-ayurvedic, menit sa incalzeasca si sa pregateasca organismul pentru pozitiile ce urmeaza.
Aceste pozitii, deloc intamplatoare, au un anumit “flow”, adica o anumita curgere. Aceasta curgere formeaza o serie de āsane. Succesiunea āsanelor este extrasa dintr-un capitol special al textelor sacre ale Indiei, numite Vede. Drept urmare, aceasta serie nu poate fi decat una singura, iar in acest fel stim ca practicam yoga ca la inceputuri, ca acum 5000-7000 de ani in urma.
De la inceput, si pana la sfarsit, un curs autentic de yoga inseamna o singura āsana, pentru ca accentul nu cade pe ce face corpul, ci pe ce ne face mintea. Yoga este o stiinta meditativa, de aceea sistemul traditional de yoga intelege ca relaxarea corpului este esentiala. Cand corpul se relaxeaza, se va relaxa si mintea. De aceea, spunem ca Yoga are in vedere echilibrul fizic, dar si pe cel psihic.
Ce include?
In evenimentul pe care ti-l propunem, vrem sa te familiarizam cu definitia corecta a acestei stiinte antice. Iar pentru a face acest lucru, vom recladi pentru tine 3 ore pe care noi le-am trait de numarate ori la ashramul nostru din India.
Iti vom arata ce inseamna un “walking massage”, si vei simti pe pielea ta acest lucru. Apoi te vom conduce prin seria Tri-Dosha – seria fundamentala de āsane a acestui sistem traditional de yoga. La final, iti vom explica si cateva notiuni filozofice, ce stau la baza stiintei relaxarii – asa cum este supranumita Yoga in zilele noastre.
Cand se desfasoara?
Data: 25 Nov. 2017
Orar: 15.00-18.00
Taxa participare: 90 Lei 
Ce sa port? 
Se recomanda un echipament cat mai lejer, iar ultima masa principala sa fie cu cel putin 1,5 ore inainte de curs.
Cum ma inscriu?
Apasa butonul ”Inscrie-te” sau trimite-ne un mesaj/mail cu numele tau, textul “Traditional Yoga & Ayurvedic Massage” si un nr de telefon, iar noi iti vom confirma cererea de inscriere in limita locurilor disponibile.
Confirmarea ferma a locurilor se face in momentul achitarii taxei de participare.
Taxa de Participare se achita la sediul Dance Room sau in contul bancar pe baza facturii emise de noi!
ScoalaYoga Romania a fost infiintata in 2016, in memoria lui Mircea Eliade, si este filiala ashramului Shri Kali din India; acest eveniment reflecta in totalitate invataturile gurului  Shri Bhagavan Shanmugham Anantha Natha.
Profesori: Daiana Radulescu si Remus Gugu – certified 500 hr Yoga Alliance USA
3. Ballet Body Challenge
Dance Room organizeaza pe 28 OCTOMBRIE cea de-a treia editie a evenimentului Ballet Body Challenge – un curs intens adaptat special pentru iubitoarele de Balet.
 
Daca esti in cautarea unui antrenament bazat pe miscari de balet, care sa iti asigure alungirea musculaturii, dezvoltarea flexibilitatii, echilibrului, gratiei si in acelasi timp sa iti imbunatateasca postura, Ballet Body Challenge este perfect pt tine!
 
La Ballet Body Challenge vei intalni 3 stiluri de antrenament diferite: Burn Fat Ballet, Cardio Ballet si Ballet Fit Ball, toate intr-un singur antrenament ce va dura 2 ore si jumatate!
 
Ballet Body Challenge cuprinde posturi derivate din baletul clasic traditional si alte discipline corelate, precum Gimnastica, Stretching si Cardio, fiind un antrenament inteligent de exercitiu ce integreaza miscari de intensitate inalta cu intinderi statice, generand arderea caloriilor, tonifierea in profunzime, cresterea si alungirea musculaturii.
 
Este nevoie doar de rezistenta corpului tau pentru a iti imbunatatii echilibrul si pentru a-ti alungi structura musculara.
 
Beneficii:
1. Acest antrenament este secretul multor balerine de a se mentine in forma. Bazat pe serii de exercitii care sa iti imbunatateasca echilibrul si postura, vei lucra grupe musculare multiple pentru alungirea si flexibilizarea lor.
2. Este un antrenament complex ce iti va antrena intregul corp.
3. Este special creat pentru accelerarea metabolismului si tonifierea musculaturii in profunzime.
4.Vei deveni mai gratioasa.
5. Antrenandu-te pe muzica clasica te va ajuta sa te relaxezi dupa o saptamana stresanta, simtindu-te ca o adevarata balerina.
6.Exercitiile concepute cu ajutorul mingilor de stabilitate iti vor imbunatati echilibrul si tehnica.
7. Exercitiile efectuate cu ajutorul benzilor elastice, te vor ajuta sa iti imbunatatesti flexibilitatea si rezistenta musculara, ajutand la cresterea masei musculare si la arderea depozitelor de grasime.
 
Cui se adreseaza?
Este destinat oricarei femei, indiferent de varsta sau greutate. Nu este necesara o experienta anterioara in balet.
 
Cu ce sa vin?
O sticla de apa, prosop, sosete sau flexibili de balet, colanti si tricou.
 
Structura Curs:
– 50 de minute Burn fat Ballet – se vor lucra intens toate grupele musculare + postura si articulatii, warm up pentru urmatoarele 2 antrenamente.
– 45 min Cardio Ballet –
– 50 min Ballet Fit Ball – se vor lucra exercitii specifice pentru dezvoltarea echilibrului, controlului si flexibilitatii.
 
Cand se desfasoara?
28 OCTOMBRIE, de la 15:30 la 18:00
 
Cum ma inscriu?
Trimite-ne un mesaj/mail cu numele tau, textul “Ballet Body Challenge” si un nr de telefon, iar noi iti vom confirma cererea de inscriere in limita locurilor disponibile.
 
Confirmarea ferma a locurilor se face in momentul achitarii taxei de participare.
 
Taxa de Participare se achita la sediul Dance Room sau in contul bancar pe baza facturii emise de noi!
………………………………………………………………………………………………………….
*Program: 28 OCTOMBRIE de la 15:30 la 18:00
*Taxa Participare: 120 lei/persoana (nu se returneaza)
*Durata: 150 min
*Instructor: Eugenia
*Contact: 0742 349 246 / contact@danceroom.ro
*Adresa: str Anastasie Simu nr 2, etaj 3, ap 6, interfon 06
2. Yoga Half Marathon

Pe 5 Noiembrie, de la 10:00, Dance Room organizeaza Yoga Half-Marathon!

Yoga Half Marathon este un eveniment intens de explorare a practicii yoga, cu o durata de 3 ore, timp in care vom parcurge succesiv, 3 tipuri diferite de practici yoga – Hatha Yoga, Vinyasa Yoga si Yin Yoga!

Aceste 3 practici impreuna, prin specificul fiecareia, ajung sa contureze in final, starea interioara pe care yoga, in esenta ei, incearca sa o cultive: sanatate, putere, energie corporala (Hatha Yoga), controlul respiratiei, calmarea mintii (Vinyasa Yoga) , controlul emotiilor si al mintii si dobandirea unei curiozitati native spre explorarea clipei prezente (Yin Yoga).

Despre YOGA

O practica despre care rareori ai emotii mixte. Fie te incanta, fie nu-i gasesti deloc rostul, fie ii iubesti simplitatea si ocazia constanta pe care ti-o ofera de a patrunde in cele mai adanci colturi ale corpului si mintii tale, de a le intelege mai bine si a descoperi astfel un sambure mereu diferit de intelepciune care iti poate schimba apoi modul in care in care te raportezi la viata ta de zi cu zi, fie te simti ca un leu in cusca, sub presiunea mintii.

In preajma unei linisti pe care nu o intelege si catre explorarea careia nu gaseste niciun fel de interes, mintea devine excesiv de agitata si iti repeta “Ai probleme mai importante, de ce doar stai aici, pierzand timpul? Continua sa te mentii ocupat, grabit, continua sa vorbesti, nu ai nevoie sa asculti, ce crezi ca o sa gasesti acolo?” Si n-o poti invinui pentru asta, pentru ca nu poti avea pretentia ca tocmai mintea sa iti faciliteze drumul catre lipsa ei. Si totusi, momentele in care ea nu este prezenta sunt atat de ravnite acum in societatea moderna, activa, avem atat de mult nevoie de ele, iar pentru obtinerea lor suntem dispusi sa investim timp si importante resurse financiare: filme, vacante, accesorii, sporturi extreme, imobile, masini, etc, etc.
Toata industria de entertainment este construita pe aceasta nevoie acuta a omului. Si nu ii merge deloc rau. Sigur, in aceste experiente exista si elementul de cunoastere, a carui importanta nu poate fi neglijata, insa de cate ori cautam cu adevarat asta si nu doar o distragere, o linistire artificiala a mintii si a ego-ului?

“Un yoghin nu poate elimina perturbarile mentale doar prin simpla familiarizare cu o meditatie care cultiva o stare de calm. Aceasta va suprima emotiile si amagirile perturbatoare doar temporar. Fara lumina intelepciunii, potentialul latent al acestora nu poate fi cu adevarat eliminat.” Hatha Yoga Pradipika, una dintre cartile de referinta ale practicii Hatha Yoga

PROGRAM

10:00-10:55: Curs Hatha Yoga
11:00-11:55: Curs Vinyasa Yoga
12:00-13:20: Curs Yin Yoga

INSTRUCTOR si Stil de Predare

MIRCEA NICOARA – este instructor Vinyasa Yoga, Hatha Yoga, Yin Yoga, cu peste 3 ani de experienta in practica yoga.
Stilul de predare este unul calm, pozitiv, dar in acelasi timp ferm, clar, pragmatic si in special orientat spre observarea unor detalii subtile ale practicii.

Echipament recomandat: Imbracaminte lejera, tricou/maieu + pantaloni scurti /colanti. Nu este nevoie de incaltaminte, vom tine practica desculti.
Nu uita sa iti aduci insa o sticla cu apa si un prospop pentru fata. Saltelele vor fi puse la dispozitie de studio, insa daca doresti sa iti aduci propria saltea, esti binevenit.

Nivel de experienta

: nu este necesara o experienta anterioara, practica poate fi adaptata oricarui nivel.

Taxa de participare

– Pachet Yoga Half-Marathon 3 ore (Vinyasa Yoga+Hatha Yoga+ Yin Yoga): 90 lei
– O ora la alegere in cadrul Maratonului: 60 lei

Numar locuri disponibile: 20

Cum ma inscriu?

Trimite-ne un mesaj/mail cu numele tau, textul “Yoga Half Marathon” si un nr de telefon, sau apasa butonul de INSCRIERE de mai jos si completeaza formularul, iar noi iti vom confirma cererea in limita locurilor disponibile.

Confirmarea ferma a locurilor se face in momentul achitarii taxei de participare.

Contact: 0742 349 246 / contact@danceroom.ro

Inscriere

1. Strength & Flexibility Workshop

Dance Room organizeaza pe 1 Octombrie, STRENGTH & FLEXIBILITY WORKSHOP!

Workshopul a fost conceput astfel incat sa ofere rapiditate si usurinta in dezvoltarea fortei si a flexibilitatii, atat de necesare in sport si chiar si in viata de zi cu zi.

Cui se adreseaza?

Strength & Flexibility Workshop este un curs intensiv adaptat special pentru persoanele care doresc sa isi dezvolte forta si flexibilitatea prin exercitii ce au la baza posturi din baletul clasic.

Se adreseaza atat balerinilor, dansatorilor, yoginilor sau sportivilor, cat si persoanelor care vor sa capete mai multa forta si flexibilitate, indiferent de conditia fizica, varsta sau experienta.

Ce cuprinde?

Cursul intensiv, dureaza 2 ore si include in prima parte exercitii combinate de gimnastica si balet pentru dezvoltarea fortei, urmand ca ultima parte sa fie compusa din exercitii specifice pentru dezvoltarea flexibilitatii corpului si stretching.

Cand se desfasoara?

1 Octombrie, intre orele 17:00 si 19:00

Taxa participare:  100 RON

Beneficii:

1. Acest antrenament este secretul multor balerine de a se mentine in forma.
Bazat pe serii de exercitii care sa iti imbunatateasca forta si flexibilitatea, vom lucra grupe musculare multiple.
2. Exercitiile efectuate cu ajutorul greutatilor pentru incheieturi ( saculeti de nisip) te vor ajuta sa iti lucrezi in profunzime musculatura.
3. Exercitiile efectuate cu ajutorul benzilor elastice, te vor ajuta sa iti imbunatatesti flexibilitatea si rezistenta musculara.
4. Dezvoltarea fortei si a flexibilitatii sunt foarte importante atat in executarea corecta a posturilor sau a oricarui exercitiu fizic, cat si in reducerea riscului de accidentari la nivelul articulatiilor, muschilor si tendoanelor.

Structura Workshop:

10 minute incalzire
60 minute exercitii combinate de gimnastica si balet, create pentru dezvoltarea fortei
40 minute exercitii de flexibilitate
10 minute stretching

Cu ce sa vin?

O sticla de apa, prosop, sosete sau in picioarele goale, colanti si tricou.

Cum ma inscriu?

Trimite-ne un mesaj/mail cu numele tau, textul “Strength & Flexibility Workshop” si un nr de telefon, sau apasa butonul de INSCRIERE de mai jos si completeaza formularul, iar noi iti vom confirma cererea in limita locurilor disponibile.

Confirmarea ferma a locurilor se face in momentul achitarii taxei de participare.

Taxa de Participare se achita la sediul Dance Room sau prin transfer bancar, pana pe 29 Septembrie!

Inscriere

Testimoniale

 Best ballet classes!Eugenia is a great teacher 

 Am gasit la Dance Room un loc unde vin cu placere ca sa practic balet si dans contemporan cu o profesoara minunata, Eugenia Stoian. Un mod f. cool pt a te mentine in forma. 

 Cea mai buna relaxare after work! Go check it out! 

Abonare la newsletter:
Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram