Fit and Flexible Workout

Curs Flexibilitate

FIT and FLEXIBLE WORKOUT este un antrenament nou, inspirat din balet, conceput special pentru dezvoltarea flexibilitatii întregului corp prin exerciții specifice de flexibilitate și stretching!

Instructor: Tamara Grimmer / Eugenia Stoian

Cui se adreseaza?

Fit & Flexible Workout este antrenamentul perfect pentru cei ce vor sa isi imbunatateasca considerabil FLEXIBILITATEA!

Este recomandat atat persoanelor care au nevoie de mai multa flexibilitate, celor practica Baletul la nivel amator sau profesionist, cat si celor ce practica Yoga sau diferite alte sporturi.

Ce cuprinde?

Fit & Flexible include exercitii de deschidere pentru picioare si spate si exercitii combinate pentru dezvoltarea fortei, necesara la sustinerea corecta a pozitiilor si stretching.

Se lucreaza in special pentru alungirea musculaturii, elasticitatea tendoanelor, a ligamentelor si a articulatiilor.

Folosirea  benzilor elastice in cadrul acestui curs  te va ajuta sa iti imbunatatesti flexibilitatea si rezistenta musculara  intr-un timp mult mai scurt.

Nu este necesara o experienta anterioara!

Ce port la curs?

Imbraca-te lejer: Colanti, bluza pe corp sau body si sosete sau flexibili de balet.

Program Clase

Cum ma inscriu?

Apasa Butonul “Inscriere” si introdu textul ” Fit & Flexible ” + data la care dorești sa faci rezervarea, numele tau si nr de telefon, iar noi iti vom confirma inscrierea in limita locurilor disponibile!

Participarea la curs este posibila numai pe baza de inscriere!

Inscriere

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram