PILATES


Curs Pilates

La Cursul de Pilates se va pune accent pe calitatea miscarilor si alungirea fibrei musculare!

Instructor: Madalina Serbanescu

Ce cuprinde?

Pilates este o metoda de exercitii fizice conceputa sa consolideze, sa alungeasca si sa echlibreze corpul uman. Este o serie de miscari controlate menite sa activeze si trupul si mintea, astfel incat veti invata sa constientizati si mai apoi sa controlati fiecare incordare musculara, si totodata veti ajunge la executarea cu precizie si gratie a exercitiilor.

Accesorii folosite: Fitball, minge pilates, benzi elástico, benzi circulare, discuri echilibru

Beneficii Pilates

  • este un sport care nu necesita efort cardio mare;
  • imbunatateste circulatia sangvina si mobilitatea articulatiilor;
  • creste flexibilitatea si mobilatea corpului;
  • are beneficii asupra corectarii posturii si spatelui
  • ajuta la scaderea in greutate

In scop terapeutic, metoda „Pilates“ este folosita cu succes in discopatii, lombalgii, sciatica, artroze, afectiuni respiratorii de tip restrictiv. O aplicabilitate benefica isi gaseste la femeile insarcinate, pregatind viitoarea mamica pentru o nastere cât mai usoara.

Program: Vineri 19:30

Inscriere

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram