Termeni si conditii de utilizare

(Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal)

Societatea EXCLUSIVE MEDIA DEALS SRLcunoaște importanța datelor dvs. și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată și practică informațiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în calitate de persoane vizate (utilizatori ai website-ului www.danceroom.ro, clienți, potențiali clienți, consumatori, potențiali consumatori) în cadrul prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal, aplicabile pentru scopurile prevazute mai jos.

Această Politică are aplicabilitate asupra tuturor dispozitivelor utilizate în scopul accesării website-ului www.danceroom.ro, dispozitive de tip smartphone, tabletă, etc. În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile legate de utilizarea acestora (expuse în acest document din punct de vedere al protecției datelor cu caracter personal, dar și în documentele Politica de utilizare Cookie,  Politica de Confidențialitate, din punct de vedere al informațiilor confidențiale, drepturi de autor, etc.), vă rugăm să nu utilizați site-ul www.danceroom.ro.

Conform prevederilor Regulamentului UE 2016/679 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (Regulamentul General privind Protectia Datelor), societatea EXCLUSIVE MEDIA DEALS SRL administrează în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, în contextul vizitării site-ului nostru și achiziționării serviciilor societatii EXCLUSIVE MEDIA DEALS SRL.

Prin bifarea faptului că sunteți de acord cu Politica de utilizare Cookie, Politica de Confidențialitate și Politica de prelucrare a datelor cu caracter pesonal sau, după caz, prin continuarea utilizării site-ului și serviciilor noastre ulterior parcurgerii acestei Politici, declarati expres si neechivoc faptul ca acceptati ca datele cu caracter personal ce va privesc sa fie prelucrate de societatea EXCLUSIVE MEDIA DEALS SRL.

Scopurile pentru care colectăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal

Societatea EXCLUSIVE MEDIA DEALS SRLcolectează și prelucrează datele dvs. cu caracter personal pentru următoarele scopuri:

  1. Administrarea, îmbunatatirea și realizarea serviciilor furnizate de site-ul www.danceroom.ro;
  2. Activități comerciale de vânzări servicii, cuprinzând realizare, administrare și dezvoltare vânzări de produse pe website-ul www.danceroom.ro, administrarea conturilor clienților, cercetare/studii de piață, statistică;
  3. Activități de post-vânzări, cuprinzând servicii de relații cu clienții, informarea utilizatorilor/clienților privind evaluarea serviciilor oferite (inclusiv evaluarea serviciilor pe website-ul www.danceroom.ro),
  4. îmbunătățirea calității serviciilor prin activitatea desfășurată în cadrul societatii.
  5. În scop probatoriu în legătura cu activitățile de mai sus și de arhivare.

Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucrăm

Pentru realizarea scopurilor de mai sus, prelucrăm următoarele categorii de date cu caracter personal:

  1. Pentru administrarea, îmbunătățirea și realizarea serviciilor furnizate de site-ul www.danceroom.ro– nume, prenume, telefon, adresa e-mail, societate, informații tehnice cu privire la dispozitivul vizitatorului – locația acestuia, adresa IP, tipul de echipament hardware, informații în legătura cu intervalul orar, precum și data la care a fost folosit website-ul www.danceroom.ro, alte informații care rezultă din folosirea aplicațiilor de tip Cookies;

Pentru mai multe informații legate de cookie-uri, vă rugăm consultați Politica privind utilizarea cookie-urilor disponibilă în website.

2. Pentru activități comerciale de vânzări de servicii, cuprinzând realizare, administrare si prestare servicii, pe website-ul www.danceroom.ro,administrarea conturilor clienților, cercetare/studii de piață, statistică: nume, prenume, telefon, adresa e-mail, adresa de corespondenta, dupa caz.

3. Pentru activități de comunicare/feedback, cuprinzând servicii de relații cu clienții, informarea utilizatorilor/ clienților privind evaluarea produselor oferite de Societatea EXCLUSIVE MEDIA DEALS SRLîmbunătățirea calității serviciilor prestate-nume, prenume, telefon, e-mail, societate/loc munca, alte date care rezultă din evaluarea produselor de către clienți;

4. În scop probatoriu în legătura cu activitățile de mai sus și de arhivare: stocarea de date cu caracter personal menționate la scopurile de mai sus în vederea menținerii evidențelor legate de activitățile desfășurate, pentru protejarea drepturilor în justiție și exercitarea altor drepturi conform legii și contractelor încheiate, îndeplinirea eventualelor cerințe de arhivare, în acord cu dispozițiile legale.

Datele cu caracter personal care beneficiază de un regim special de protecție cum ar fi codul numeric personal, seria și numărul actului de identitate, vor fi colectate și prelucrate în condiții limitative și în concordanță cu dispozițiile legale pentru asigurarea respectării regulilor aplicabile în domeniul protecției datelor cu privire la acestea. Furnizarea datelor cu caracter personal este necesară pentru ca societatea EXCLUSIVE MEDIA DEALS SRLsă realizeze activitățile listate conform celor de mai sus. Un refuz din partea dvs. de a ne furniza aceste date ar putea atrage imposibilitatea din partea societatii EXCLUSIVE MEDIA DEALS SRLde a vă furniza respectivele servicii, informații, de a răspunde solicitărilor dvs. sau de a realiza orice alte activități din cele listate mai sus.

Cui dezvăluim datele dvs. cu caracter personal

În vederea realizării unuia sau mai multor scopuri din cele menționate mai sus, societatea EXCLUSIVE MEDIA DEALS SRL poate dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal următoarelor categorii de destinatari:

  1. partenerilor contractuali ai societatii EXCLUSIVE MEDIA DEALS SRL(cum este cazul companiilor cu care societatea EXCLUSIVE MEDIA DEALS SRL se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare),
  2. furnizori de servicii (de marketing, servicii de plată / bancare sau alte servicii), inclusiv entități care asistă societatea EXCLUSIVE MEDIA DEALS SRLîn prelucrarea de date în calitate de împuterniciți, asiguratori, autorități publice (Autoritatea Nationala de Supraveghere, Parchet, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului), în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate, altor companii din același segment cu societatea RPD – RESPONSABIL PROTECTIE DATE SRL, precum și dvs. ca persoană vizată în contextul exercitării dreptului dvs. de acces.

Datele înregistrate de societatea EXCLUSIVE MEDIA DEALS SRL nu se vând către terți și sunt folosite doar în scopul îmbunătățirii serviciilor societatii

Prin citirea prezenței Politici, ați luat la cunoștință de faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv:

  • de a fi informați cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal;
  •  de acces la datele dvs. cu caracter personal si posibilitatea de a consulta registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal, prevăzut la art. 24 din Legea nr.677/2001;
  •  de intervenție asupra datelor dvs. cu caracter personal;
  • de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat;
  •  de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați rectificarea, actualizarea ori ștergerea datelor în condițiile legii, în cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricând, în mod gratuit și fără justificare;
  • de a formula o plangere la ANSPDCP;
  • de a vă adresa justiției în cazul în care apreciati ca ar exista încălcări ale legislației în materie.

Vă puteți exercita aceste drepturi trimițând un e-mail către societatea EXCLUSIVE MEDIA DEALS SRLla adresa de e-mail contact@danceroom.ro.

Puteți să vă opuneți oricând și fără justificare, prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în scop de marketing direct, prin trasmiterea către societatea EXCLUSIVE MEDIA DEALS SRL(prin accesarea formularului de contact din site-ul publicației sau la adresa de e-mail: contact@danceroom.ro), a unei solicitări scrise, datate și semnate în acest sens. În acest caz, solicitarea dumnevoastra va fi înaintată către persoanele competente din societatea EXCLUSIVE MEDIA DEALS SRL; este posibil să primiți un mesaj prin care se confirmă că opțiunea dumneavoastră a fost notată, precum și orice alte informații necesare, după caz.

Durata prelucrării datelor

Va fi determinată în general de momentul exercitării dreptului dumneavoastră la opoziție, în conditiile art. 21 din RGPD. Excepție: Pentru datele declarate în cadrul serviciului formular cerere, durata prelucrării datelor este de 2 ani, ca regulă, sau până la exercitarea dreptului de opoziție. De asemenea, societatea EXCLUSIVE MEDIA DEALS SRLpoate stoca datele cu caracter personal pe o astfel de durată mai îndelungată, în scop probatoriu și de arhivare.

Totodată, stocarea datelor personale pentru o perioadă mai îndelungată de timp se poate realiza pentru realizarea de statistici, îmbunătățirea serviciilor, administrarea conturilor clienților, cercetare/studii de piață.

Alte informații

Vă rugăm să verificați la fiecare utilizare a website-ului nostru prezenta Politică de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru a fi tot timpul informați în legătura cu aceasta.

La încheierea operațiunilor de prelucrare, datele înregistrate pot fi transferate, integral ori parțial, oricărei alte persoane juridice cu respectarea legislației speciale în vigoare, în condițiile în care acestea vor fi folosite în scopuri similare cu cele prevăzute în acest document.

Pentru inregistrarea eronată a datelor personale cauzată de softul de indexare a datelor, societateaEXCLUSIVE MEDIA DEALS SRLnu își asumă nicio responsabilitate.

 

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Introducere

Societatea Exclusive Media Deals SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Ghe. Dem Theodorescu nr, 11 D, apartament M5, sector 3, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/10666/2011, CUI 29069026, reprezentata legal de Dna. Neferu Adelina in calitate de Administrator, e-mail contact@danceroom.ro, tel. 0742 349 246,funcționează în conformitate cu legile din România, respectă confidențialitatea datelor personale furnizate de persoanele vizate și se angajează să o protejeze prin respectarea prezentei Politici de confidențialitate.

Societatea este operator în ceea ce privește prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în sensul Regulamentului UE 2016/679 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (Regulamentul General privind Protectia Datelor).

Prezenta Politică de confidențialitate descrie informațiile cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră sau pe care le furnizați www.danceroom.ro („Site-ul” nostru) și modul în care aceste informații pot fi utilizate sau divulgate de noi.

Politica noastră de confidențialitate nu se aplică informațiilor colectate de pe orice site terț care poate avea un link către sau este accesibil de pe Site-ul nostru.

Vă rugăm să citiți cu atenție urmatoarele aspecte pentru a înțelege politicile și practicile noastre cu privire la informațiile dumneavoastră cu caracter personal și modul în care le vom trata.

Informațiile pe care le colectăm despre dumneavoastră

Colectăm mai multe tipuri de informații de la și despre utilizatorii Site-ului nostru, inclusiv, de exemplu:

  • informații pe care le colectăm când navigați pe Site-ul nostru, inclusiv adrese IP, cookie-uri și web beacon-uri;
  • nume și prenume, detalii de contact, date bancare, înregistrări și copii ale corespondenței (inclusiv adrese de e-mail), în cazul în care ne contactați și accesați online serviciile societatii EXCLUSIVE MEDIA DEALS SRL

Detalii de utilizare, adrese IP, cookie-uri și alte tehnologii

  • Detalii de utilizare și adrese IP. Putem colecta informații statistice cu privire la echipamentele, acțiunile și tiparele de navigare ale utilizatorilor Site-ului nostru. Aceste informații derivă din vizita și navigarea dumneavoastră pe Site. Informațiile pot include, de exemplu:
    • trafic, date privind jurnale și alte date de comunicare;
    • informații cu privire la resursele pe care le accesați;
    • informații cu privire la computerul și conexiunea dumneavoastră la internet (de exemplu, inclusiv adresa dumneavoastră IP, sistemul de operare și tipul de browser), pentru administrarea sistemului.
  • Cookie-uri. Putem obține informații referitoare la utilizarea generală a internetului de către dumneavoastră utilizând cookie-uri. Un cookie este un mic fișier stocat pe hard drive-ul computerului dumneavoastră. Utilizarea cookie-urilor ne ajută să ne îmbunătățim Site-ul și să oferim un serviciu mai bun și mai personalizat, ceea ce ne permite să:
  • estimăm dimensiunea publicului și tiparele de utilizare;
  • stocăm informații referitoare la preferințele dumneavoastră, ceea ce ne permite să ne personalizăm Site-ul în conformitate cu interesele dumneavoastră individuale;
  • să vă recunoaștem atunci când reveniți pe Site-ul nostru.

Puteți refuza să acceptați cookie-uri prin activarea setării corespunzătoare de pe browserul dumneavoastră. Dacă selectați această setare, este posibil să nu aveți acces la anumite părți ale Site-ului nostru. Dacă nu ați ajustat setarea browserului dumneavoastră astfel încât să refuze cookie-urile, sistemul dumneavoastră va continua să accepte cookie-uri atunci când vă direcționați browserul către Site-ul nostru. Vă rugăm să vă documentati în continuare cu aspectele precizate la Politica de utilizare Cookies.

  • Beacon-uri web. Unele pagini ale Site-ului pot conține imagini electronice cunoscute drept beacon-uri web (denumite și gif-uri cu un singur pixel). Beacon-urile web permit firmei să colecteze anumite informații în legătură cu utilizatorii Site-ului, inclusiv, de exemplu, numărul de utilizatori care accesează fiecare pagina web, date privind traficul, date privind jurnale și alte date de comunicare, informații în legătura cu accesul la resurse și informații referitoare la computerul și conexiunea la internet a utilizatorului (inclusiv adrese IP, sisteme de operare și tipul de browser). Beacon-urile web nu sunt utilizate pentru a vă accesa informațiile cu caracter personal de pe Site, ci sunt utilizate doar pentru a compila statistici agregate privind utilizarea Site-ului și pentru a verifica integritatea sistemului și a serverului.

Utilizarea informațiilor

Utilizăm informațiile pe care le colectăm despre dumneavoastră sau pe care ni le furnizați dumneavoastră, inclusiv date cu caracter personal, în următoarele scopuri:

  • pentru a ne prezenta Site-ul și conținutul acestuia într-un mod adecvat și eficient pentru dumneavoastră și computerul dumneavoastră;
  • pentru a vă furniza informațiile pe care ni le solicitați;
  • pentru a vă informa despre noile noastre servicii și produse, sau despre modificările aduse acestora, inclusiv direct marketing;
  • compilarea de statistici privind utilizatorii;
  • securitatea și îmbunătățirea Site-ului nostru.

Divulgarea informațiilor dumneavoastră

Putem divulga informațiile cu caracter personal pe care le obținem prin intermediul acestui Site către terți pentru:

  • a respecta o hotărâre judecătorească sau altă obligație legală;
  • a executa un contract, cerere sau a aplica condițiile noastre de utilizare și alte acorduri;
  • a proteja drepturile și bunurile firmei și a afiliaților acesteia. Aceasta include schimbul de informații în scopul protejării împotriva fraudei și al reducerii riscului de frauda.

Drepturile de care beneficiați în legătura cu procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal prevazute de lege, sunt următoarele:

  • posibilitatea să obțineți de la societate, la cerere și în mod gratuit, confirmarea ca datele dumneavoastră cu caracter personal sunt procesate de către noi, precum și detalii în legătură cu această procesare. Cererea poate fi depusă fără niciun cost doar o dată pe an;
  • dreptul de a rectifica, actualiza, bloca sau de a transforma in date anonime datele a caror prelucrare nu este conforma legii, in special datele incomplete sau inexacte;
  • dreptul de a vă opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația dumneavoastră particulară, la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal;
  • dreptul de a vă opune în mod gratuit și fără nicio justificare la procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru marketing direct, în numele operatorului de date sau în numele unui terț sau să dezvăluim datele dumneavoastră în acest scop;
  • dreptul de a contesta deciziile luate exclusiv pe baza unor prelucrări de date efectuate prin mijloace automatizate și care produc consecințe juridice în ceea ce vă privește.

Pentru a vă exercita aceste drepturi, puteți depune o cerere, semnată și datată la următoarea adresă de e-mail: contact@danceroom.ro.

  • dreptul de a formla o plangere la ANSPDCP, in situatia in care apreciati ca societatea v-a afectat drepturile prevazute de lege.
  • dreptul de a va adresa justitiei, in situatia in care apreciati ca societatea v-a incalcat drepturile prevazute de lege.

Durata stocării

Vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal pentru o perioadă de timp necesară pentru scopurile indicate în secțiunea „Utilizarea informațiilor”, dar nu mai mult de 2 ani. După ce datele nu vor mai fi necesare pentru aceste scopuri, urmează a fi:

  • distruse;
  • transferate către un alt operator de date cu caracter personal, sub condiția ca datele cu caracter personal să fie prelucrate în limite și scopuri similare cu cele agreate inițial sau
  • transformate în date anonime și păstrate exclusiv pentru scopuri statistice, de cercetare istorică sau științifică.

Modificări aduse Politicii noastre de confidențialitate

Politica noastră este să postăm orice modificări pe care le aducem Politicii de confidențialitate pe această pagină. Data ultimei revizuiri a Politicii de confidențialitate este menționată în partea de sus a paginii. În măsura în care vom aduce modificări semnificative acestei Politici de confidențialitate, în special cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, vă vom solicita să reînnoiți acordul cu privire la prezentele Condiții de utilizare, înainte ca aceste modificări să se aplice efectiv.

Sesizări cu privire la Confidențialitate

În măsura în care aveți orice îngrijorare cu privire la confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal pe care le procesăm, sau doriți să efectuați o reclamație legată de confidențialitate, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail la adresa contact@danceroom.ro. Vă vom contacta pentru a confirma primirea e-mailului dumneavoastră. După primirea e-mailului dumneavoastră, vom investiga îngrijorarea sau reclamația transmisă și vom depune toate eforturile să vă furnizăm răspunsul nostru într-o durată de timp rezonabilă.

Date de contact

Pentru a transmite întrebări sau comentarii legate de Politica de confidențialitate și practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la email contact@danceroom.ro.

 

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram