Seniors Yoga Fit 50+

Seniors Yoga Fit 50+ este un nou Concept pe piata din Romania destinat persoanelor peste 50 de ani.

Acest antrenament implica combinatii de exercitii usoare de Yoga, Pilates si Stretching, in care se folosesc accesorii precum mingile de stabilitate si benzile elastice.

Instructor: Bogdan Budaca

Beneficii:

Odata cu inaintarea in varsta, pastrarea unui nivel optim de echilibru, mobilitate si tonifiere musculara devine una dintre cele mai importante influente ale calitatii vietii, care poate continua astfel sa fie una dinamica, cu activitati similare celor realizate in perioada tineretii, mentinand aceasta aparent banala, dar atat de pretioasa componenta a vietii- libertatea de miscare.

Preventia accidentarilor devine dupa varsta de 50 de ani un aspect critic, deoarece nu de putine ori, din lipsa unui nivel adecvat de forta musculara, mobilitate sau echilibru, cazaturi sau simple accidentari domestice care in trecut ar fi ramas fara consecinte fizice, implica acum recuperari indelungate si uneori incomplete, care ajung astfel sa faca schimbari importante in stilul de viata al celor in cauza.

Cursul va implica următoarele:

a) tehnici de respiratie Pranayama, pentru energizarea corpului și deprinderea respirației pe nas, care creste semnificativ nivelul de oxigen care pătrunde in corp și care diminuează efectele respirației pe gura: sforaitul, tensiunea arteriala crescuta, sau apneea in somn.
b) posturi yoga elementare pentru creșterea flexibilitatii musculare, mobilitatii articulare și echilibrului
c) exercitii cu banda elastica și minge gonflabila (fit ball) pentru dezvoltarea musculaturii intregului corp, executate atat individual, cat și in pereche, aspect care creste eficienta exercitiilor si adauga si importanta componenta sociala cursului

Cui se adreseaza?

Cursul are un nivel de intensitate redus si recomandat cu precadere persoanelor peste 50 de ani (insa nu exclusiv), autonome din punct de vedere motric.

Persoanele care au probleme de sanatate au nevoie de sfatul/avizul medicului pentru a participa la acest curs.

Dance Room / Mircea Nicoara: “Persoanele de peste 50 de ani, mai ales cele care nu au mai fost implicate in activitati sportive de o perioada lunga de timp, au nevoie de un antrenament personalizat, iar asta nu e usor de implementat intr-un curs obisnuit de Fitness/aerobic, in care vin persoane de orice varsta. De aceea suntem foarte increzatori ca noul curs “Seniors Yoga Fit 50+”, care are o structura unica in România, dedicata nevoilor particulare ale acestui segment de varsta, va aduce un important impact pozitiv asupra vietii bucurestenilor.”

Cum ma inscriu?

Daca doresti sa te inscrii sau sa iti inscrii unul din parinti, te rugam sa ne lasi un mesaj cu nr tau de telefon si textul “Seniors Yoga Fit 50+” iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp.

Program: Marti de la 10:00

Inscriere

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram