slide1

Yoga

Curs Yoga – Nivel intermediar si avansat

1) Vinyasa Power Flow Yoga

Instructor: Mircea Nicoara

Vinyasa Power Flow  este un termen ce incorporeaza un cadru larg al tipurilor de yoga.

Ce cuprinde?

Inainte de a afla de ce iti recomandam cursul Vinyasa Power Flow, trebuie sa stii ca in primul rand, el este o practica yoga, adica o practica a carei intentie centrala este de a-ti arata care sunt ingredientele necesare unei vieti traite clipa de clipa, cu apreciere, curiozitate, eliberat din ciclul nesfarsit al gandurilor repetitive si implicit al suferintei.
 
Inainte de CUM, trebuie sa fie DE CE: pentru ca tu sa simti, prin toti porii, in ce fel intregul a ceea ce esti e mai mult decat suma partilor tale, pentru ca tu sa-ti duci viata fiind propriul tau medic si fabricant al unui prezent mai fericit, pentru ca tu sa observi in ce fel linistea ta iti transmite mai multe decat miscarea ta.
Vinyasa Power Flow este un curs cu un ritm dinamic, dar care invoca totusi eleganta, in care miscarea e fluida, in ritm cu respiratia, aceasta avand mereu o intentie clara, aceea de a crea aliniament in corp si postura prin inspiratie, iar prin expiratie, genereaza  usurinta de a fi pur si simplu ceea ce esti, in mod natural, cu minim de efort implicat.
Beneficiile practicii
 
Posturile sunt diversificate, dar au si secvente repetitive, structurate in asa fel incat sa iti aduca o serie de beneficii majore:
 
– controlul si profunzimea respiratiei
–  activarea sistemului limfatic si imunitar prin tonifierea musculaturii corpului, cu precadere cea a coapselor, feselor si abdomenului
–  coordonarea musculaturii subtile a corpului, prin posturile de echilibru, ceea ce face ca postura ta sa fie automat imbunatatita
–  detensionarea musculara si mobilitatea in principalele articulatii ale corpului
–  imbunatatirea energiei si functionarii diverselor organe, printre care si sistemul digestiv, cu ajutorul posturilor specifice (asane), folosite de mii de ani in scop terapeutic pentru vindecarea diferitelor afectiuni.
 
Cui se adreseaza?
Cursul este recomandat celor cu o minima experienta in yoga (10 sedinte), insa oricine este binevenit.

Program Clase Vinyasa Power Flow Yoga:  Luni si Joi de la 18:30

Inscriere

2) Hatha Yoga – orice nivel

Instructor: Denis Dochioiu

Despre curs:
Yoga este o calatorie spre tine, in care inveti sa fii prezent!

Hatha Yoga este o practica care incorporeaza asane, tehnici de respiratie (pranayama) si de meditatie, ce au rolul de a aduce liniste si claritate mintii, de a sculpta musculatura si a-ti aduce corpul in cea mai buna forma.

Beneficii?
– Imbunatateste flexibilitatea si echilibrul
– alunga stresul prin canalizarea energiei asupra aspectelor pozitive ale vietii si prin calmarea mintii
– ajuta la o mai buna oxigenare a creierului prin tehnicile de respiratie
– reduce tensiunea arteriala si ajuta la scaderea treptata in greutate

Cui se adreseaza?
Clasele sunt dedicate atat celor care au mai practicat yoga, cat si incepatorilor.

 

Ce port la Curs?

Yoga este o activitate in picioarele goale, imbraca-te lejer si nu uita sa iti iei o sticla de apa la tine si un prosop pentru saltea.

Cum ma inscriu?
Participarea se face numai pe baza de inscriere!
Trimite-ne un mesaj/mail cu numele tau, un nr de telefon si textul ”hatha yoga”, iar noi iti vom confirma inscrierea in limita locurilor disponibile.

Program Clase: Marti de la 18:30 si Sambata de la 12:00

Despre Denis :
Denis Dochioiu este profesor acreditat de Yoga Alliance (USA) 500h si Master Trainer Fitness Scandinavia.

Inscriere

3) Curs Yoga pentru incepatori

Instructor: Mircea Nicoara

Despre curs:

Yoga inseamna crearea unui echilibru in organism, dezvoltand flexibilitatea corpului, capacitatea de concentrare si modul de a gestiona stresul.

Construirea unei baze solide este foarte importanta in practica YOGA!

Plecam impreuna pe un drum care te va ajuta sa iti imbunatatesti postura prin asane specifice, sa inveti sa devii constient de respiratia si aliniamentul corpului tau.

Vom invata sa ne conectam cu noi insine si sa privim cu mai multa acceptare ceea ce se intampla atat in interiorul, cat si in exteriorul nostru.

Cui se adreseaza?

Cursul vine in intampinarea celor care vor sa se familiarizeze cu practica YOGA, intr-un mod in care informatia este integrata stratificat, astfel incat cursantii sa inteleaga tehnica si modul in care asanele executate corect influenteaza buna functionare a corpului lor, precum si modul in care abordarea mentala a practicii proprii poate influenta calitatea vietii de zi cu zi.

Daca doresti sa participi, nu uita sa te inscrii completand formularul de mai jos!

Program Clase: Luni si Miercuri de la 19:30 si  Marti de la 09:00

Inscriere

Testimoniale

 Best ballet classes!Eugenia is a great teacher 

 Am gasit la Dance Room un loc unde vin cu placere ca sa practic balet si dans contemporan cu o profesoara minunata, Eugenia Stoian. Un mod f. cool pt a te mentine in forma. 

 Cea mai buna relaxare after work! Go check it out! 

Abonare la newsletter:
Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram