slide1

Yoga

Curs Yoga 

1) Vinyasa Flow Yoga – orice nivel

Instructor: Mircea Nicoara

Ce cuprinde?

practica yoga inseamna a construi drumului catre adevaratului tau potential.

Prin echilibrarea corpului fizic si purificarea aspectului mental, incepi, pas cu pas, sa te trezesti din visul iluziilor si sa vezi cu adevarat natura a ceea ce esti si a ceea ce te inconjoara.

Vinyasa Yoga este practica exersarii impermanentei si non-atasamentului, adica a acceptarii naturii schimbatoare a nostre si a oricarui element din viata noastra.

In timp ce corpul tau pluteste dintr-o postura in alta cu rapiditate, singura constanta a practicii tale ramane acceptatea schimbarii si respiratia profunda si fluida, neperturbata parca de efortul si schimbarile fizice.

Vinyasa Yoga este antrenamentul ideal de a trai viata moderna, activa, mai echilibrat si mai conectat la emotii care genereaza in interior o stare de bine.

Beneficiile practicii
 
Posturile sunt diversificate, dar au si secvente repetitive, structurate in asa fel incat sa iti aduca o serie de beneficii majore:
 
– controlul si profunzimea respiratiei
–  activarea sistemului limfatic si imunitar prin tonifierea musculaturii corpului, cu precadere cea a coapselor, feselor si abdomenului
–  coordonarea musculaturii subtile a corpului, prin posturile de echilibru, ceea ce face ca postura ta sa fie automat imbunatatita
–  detensionarea musculara si mobilitatea in principalele articulatii ale corpului
–  imbunatatirea energiei si functionarii diverselor organe, printre care si sistemul digestiv, cu ajutorul posturilor specifice (asane), folosite de mii de ani in scop terapeutic pentru vindecarea diferitelor afectiuni.
 
Cui se adreseaza?
Cursul este recomandat oricarui nivel de experienta.

Program Clase Vinyasa Power Flow Yoga:   Joi de la 08:00

Inscriere

2) Hatha Yoga – orice nivel

Instructor: Denis Dochioiu

Despre curs:
Yoga este o calatorie spre tine, in care inveti sa fii prezent!

Hatha Yoga este o practica care incorporeaza asane, tehnici de respiratie (pranayama) si de meditatie, ce au rolul de a aduce liniste si claritate mintii, de a sculpta musculatura si a-ti aduce corpul in cea mai buna forma.

Beneficii?
– Imbunatateste flexibilitatea si echilibrul
– alunga stresul prin canalizarea energiei asupra aspectelor pozitive ale vietii si prin calmarea mintii
– ajuta la o mai buna oxigenare a creierului prin tehnicile de respiratie
– reduce tensiunea arteriala si ajuta la scaderea treptata in greutate

Cui se adreseaza?
Clasele sunt dedicate atat celor care au mai practicat yoga, cat si incepatorilor.

 

Ce port la Curs?

Yoga este o activitate in picioarele goale, imbraca-te lejer si nu uita sa iti iei o sticla de apa la tine si un prosop pentru saltea.

Cum ma inscriu?
Participarea se face numai pe baza de inscriere!
Trimite-ne un mesaj/mail cu numele tau, un nr de telefon si textul ”hatha yoga”, iar noi iti vom confirma inscrierea in limita locurilor disponibile.

Program Clase: Marti de la 18:30

Despre Denis :
Denis Dochioiu este profesor acreditat de Yoga Alliance (USA) 500h si Master Trainer Fitness Scandinavia.

Inscriere

 

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram