slide1

Yoga

Curs Yoga – Nivel intermediar si avansat

Vinyasa Power Flow Yoga

Instructor: Mircea

Vinyasa Power Flow  este un termen ce incorporeaza un cadru larg al tipurilor de yoga.

Ce cuprinde?

Inainte de a afla de ce iti recomandam cursul Vinyasa Power Flow, trebuie sa stii ca in primul rand, el este o practica yoga, adica o practica a carei intentie centrala este de a-ti arata care sunt ingredientele necesare unei vieti traite clipa de clipa, cu apreciere, curiozitate, eliberat din ciclul nesfarsit al gandurilor repetitive si implicit al suferintei.
 
Inainte de CUM, trebuie sa fie DE CE: pentru ca tu sa simti, prin toti porii, in ce fel intregul a ceea ce esti e mai mult decat suma partilor tale, pentru ca tu sa-ti duci viata fiind propriul tau medic si fabricant al unui prezent mai fericit, pentru ca tu sa observi in ce fel linistea ta iti transmite mai multe decat miscarea ta.
Vinyasa Power Flow este un curs cu un ritm dinamic dar care invoca totusi eleganta, in care miscarea e fluida, in ritm cu respiratia, care are mereu o intentie clara, aceea de a creea aliniament in corp si postura prin inspiratie, iar prin expiratie, de a genera o usurinta de a fi pur si simplu ceea ce esti, in mod natural, cu minim de efort implicat.
Beneficiile practicii
 
Posturile sunt diversificate dar au si secvente repetitive, structurate in asa fel incat sa iti aduca o serie de beneficii majore:
 
– controlul si profunzimea respiratiei
–  activarea sistemului limfatic si imunitar prin tonifierea musculaturii corpului, cu precadere cea a coapselor, feselor si abdomenului
–  coordonarea musculaturii subtile a corpului, prin posturile de echilibru, ceea ce face ca postura ta sa fie automat imbunatatita
–  detensionarea musculara si mobilitatea in principalele articulatii ale corpului
–  imbunatatirea energiei si functionarii diverselor organe, printre care si sistemul digestiv, cu ajutorul posturilor specifice (asane), folosite de mii de ani in scop terapeutic pentru vindecarea diferitelor afectiuni.
 
Cui se adreseaza?
Cursul este recomandat celor cu o minima experienta in yoga (10 sedinte), insa oricine este binevenit.

La ce sa te astepti la o clasa cu Rezan? Cel mai important, referitor la Yoga Sutras ale lui Patanjali: disciplina, statornicie, claritate mentala si o inima deschisa. In realitate, aceasta inseamna o prezentare echilibrata si rationala a textelor yoghine, cu importanta contextului spiritual in viata de zi cu zi si o minuntata secventa de miscari pe exceptionale ritmuri ale muzicii. Razi, Transpira, Iubeste, Respira. S-ar putea sa iti placa!

Program Clase Vinyasa Power Flow Yoga:  Luni si Miercuri de la 19:30

Inscriere

Curs Power Yoga – Nivel Mediu

Instructor: Denis Dochioiu

Despre curs:
POWER YOGA este o clasa intensa, dinamica, cu un flux riguros de secvente care creeaza o fundatie temeinica, o baza sigura, astfel incat corpul sa poata sustina posturi avansate.
POWER YOGA cultiva rezistenta, flexibilitatea, mobilitatea, echilibrul, focusul si anduranta, ajutandu-te sa iti descoperi potentialul dincolo de limitarile si identificarile mintii.

Yoga are abilitatea de a ne transforma intreaga viata, de a ne schimba pozitionarea fata de provocarile vietii, de a ne schimba gandurile negative in unele mai pasnice.

De asemenea, modifica starea fizica, detoxifica corpul, sculpteaza si tonifica musculatura, imbunatatind starea de sanatate.
Yoga ne ajuta sa devenim cea mai buna varianta a noastra in fiecare moment, creand un stil de viata complet echilibrat, calmand mintea si emotiile.

Program Clase: Marti de la 18:30 si Sambata de la 10:00

Inscriere

 

Curs Hatha Yoga – NIVEL incepator

Instructor: Mircea

Despre curs:

Incearca cursul nostru de 4 saptamani pentru incepatori si vei deveni un practicant increzator,invatand bazele yoga intr-un mediu sigur si prietenos. Nu trebuie sa fii in forma sau flexibil. Cursul nostru este creat pentru a-ti creste increderea, puterea si flexibilitatea.

Facand primul pas pe salteau de yoga este un inceput interesant. Construirea unei baze solide este cea mai importanta parte a acestei practici. Yoga este pentru oricine; barbati, femei, copii, adolescenti, varstnici, gravide si proaspete mamici. Este exercitiul suprem si metoda de a ne imbunatati pe noi insine, combinand Mintea (mintea calma/focus emotional), Energia (forta vietii cultivata prin respiratie) si Corpul (miscare si posturi).

Acesta este un curs structurat ce progreseaza in fiecare saptamana si ajuta studentul sa se dezvolte prin principiile fundamentale ale acestei practici. Pe parcursul cursului se vor oferi instructiuni asupra:

  • Principiilor respiratiei si cum aceasta ne afecteaza postura si felul in care mintea se comporta.
  • Principiilor aliniamentului in diferite posturi din yoga
  • Cum sa creezi o secventa a practicii astfel incat sa poti avea o practica personala care sa itiindeplineasca nevoile.
  • Cum sa aduci principiile yoga in viata de zi cu zi. Pana la urma yoga este o practica holistica si fiind folosita doar pe salteaua de yoga se limiteaza.

Program Clase: Luni de la 18:30, Miercuri de la 09:00 si Sambata de la 14:00

Inscriere

 

Testimoniale

 Best ballet classes!Eugenia is a great teacher 

 Am gasit la Dance Room un loc unde vin cu placere ca sa practic balet si dans contemporan cu o profesoara minunata, Eugenia Stoian. Un mod f. cool pt a te mentine in forma. 

 Cea mai buna relaxare after work! Go check it out! 

Abonare la newsletter:
Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram