slide1

Yoga

Curs Yoga – Nivel intermediar si avansat

1) Vinyasa Power Flow Yoga

Instructor: Mircea Nicoara

Vinyasa Power Flow  este un termen ce incorporeaza un cadru larg al tipurilor de yoga.

Ce cuprinde?

Inainte de a afla de ce iti recomandam cursul Vinyasa Power Flow, trebuie sa stii ca in primul rand, el este o practica yoga, adica o practica a carei intentie centrala este de a-ti arata care sunt ingredientele necesare unei vieti traite clipa de clipa, cu apreciere, curiozitate, eliberat din ciclul nesfarsit al gandurilor repetitive si implicit al suferintei.
 
Inainte de CUM, trebuie sa fie DE CE: pentru ca tu sa simti, prin toti porii, in ce fel intregul a ceea ce esti e mai mult decat suma partilor tale, pentru ca tu sa-ti duci viata fiind propriul tau medic si fabricant al unui prezent mai fericit, pentru ca tu sa observi in ce fel linistea ta iti transmite mai multe decat miscarea ta.
Vinyasa Power Flow este un curs cu un ritm dinamic, dar care invoca totusi eleganta, in care miscarea e fluida, in ritm cu respiratia, aceasta avand mereu o intentie clara, aceea de a crea aliniament in corp si postura prin inspiratie, iar prin expiratie, genereaza  usurinta de a fi pur si simplu ceea ce esti, in mod natural, cu minim de efort implicat.
Beneficiile practicii
 
Posturile sunt diversificate, dar au si secvente repetitive, structurate in asa fel incat sa iti aduca o serie de beneficii majore:
 
– controlul si profunzimea respiratiei
–  activarea sistemului limfatic si imunitar prin tonifierea musculaturii corpului, cu precadere cea a coapselor, feselor si abdomenului
–  coordonarea musculaturii subtile a corpului, prin posturile de echilibru, ceea ce face ca postura ta sa fie automat imbunatatita
–  detensionarea musculara si mobilitatea in principalele articulatii ale corpului
–  imbunatatirea energiei si functionarii diverselor organe, printre care si sistemul digestiv, cu ajutorul posturilor specifice (asane), folosite de mii de ani in scop terapeutic pentru vindecarea diferitelor afectiuni.
 
Cui se adreseaza?
Cursul este recomandat celor cu o minima experienta in yoga (10 sedinte), insa oricine este binevenit.

Program Clase Vinyasa Power Flow Yoga:  Marti si Joi de la 10:00

Inscriere

2) Hatha Yoga – orice nivel

Instructor: Denis Dochioiu

Despre curs:
Yoga este o calatorie spre tine, in care inveti sa fii prezent!

Hatha Yoga este o practica care incorporeaza asane, tehnici de respiratie (pranayama) si de meditatie, ce au rolul de a aduce liniste si claritate mintii, de a sculpta musculatura si a-ti aduce corpul in cea mai buna forma.

Beneficii?
– Imbunatateste flexibilitatea si echilibrul
– alunga stresul prin canalizarea energiei asupra aspectelor pozitive ale vietii si prin calmarea mintii
– ajuta la o mai buna oxigenare a creierului prin tehnicile de respiratie
– reduce tensiunea arteriala si ajuta la scaderea treptata in greutate

Cui se adreseaza?
Clasele sunt dedicate atat celor care au mai practicat yoga, cat si incepatorilor.

 

Ce port la Curs?

Yoga este o activitate in picioarele goale, imbraca-te lejer si nu uita sa iti iei o sticla de apa la tine si un prosop pentru saltea.

Cum ma inscriu?
Participarea se face numai pe baza de inscriere!
Trimite-ne un mesaj/mail cu numele tau, un nr de telefon si textul ”hatha yoga”, iar noi iti vom confirma inscrierea in limita locurilor disponibile.

Program Clase: Marti de la 18:30 si Sambata de la 12:00

Despre Denis :
Denis Dochioiu este profesor acreditat de Yoga Alliance (USA) 500h si Master Trainer Fitness Scandinavia.

Inscriere

3) Flexibility Yoga

Instructor: Denis Dochioiu

Despre curs:

Flexibility Yoga este o clasa special creata pentru cei care vor sa isi imbunatateasca flexibilitatea si mobilitatea, eliberand tensiunile din zona umerilor, coloanei ( zona lombata in special ) si soldurilor, corectand postura si pevenind riscul accidentarilor ( punandu-se accent in special pe articulatii, tendoane, ligamente si fascii.

Cui se adreseaza?

Cursul se adreseaza tuturor, indiferent de nivelul de flexibilitate. Nu este necesara o experienta anterioara in YOGA.

Daca doresti sa participi, nu uita sa te inscrii completand formularul de mai jos!

Program Clase: Martea de la 12:00

Inscriere

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Abonare la newsletter:
Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram