slide1

Yoga

Curs Yoga – Nivel intermediar si avansat

1) Vinyasa Power Flow Yoga

Instructor: Mircea Nicoara

Vinyasa Power Flow  este un termen ce incorporeaza un cadru larg al tipurilor de yoga.

Ce cuprinde?

Inainte de a afla de ce iti recomandam cursul Vinyasa Power Flow, trebuie sa stii ca in primul rand, el este o practica yoga, adica o practica a carei intentie centrala este de a-ti arata care sunt ingredientele necesare unei vieti traite clipa de clipa, cu apreciere, curiozitate, eliberat din ciclul nesfarsit al gandurilor repetitive si implicit al suferintei.
 
Inainte de CUM, trebuie sa fie DE CE: pentru ca tu sa simti, prin toti porii, in ce fel intregul a ceea ce esti e mai mult decat suma partilor tale, pentru ca tu sa-ti duci viata fiind propriul tau medic si fabricant al unui prezent mai fericit, pentru ca tu sa observi in ce fel linistea ta iti transmite mai multe decat miscarea ta.
Vinyasa Power Flow este un curs cu un ritm dinamic, dar care invoca totusi eleganta, in care miscarea e fluida, in ritm cu respiratia, aceasta avand mereu o intentie clara, aceea de a crea aliniament in corp si postura prin inspiratie, iar prin expiratie, genereaza  usurinta de a fi pur si simplu ceea ce esti, in mod natural, cu minim de efort implicat.
Beneficiile practicii
 
Posturile sunt diversificate, dar au si secvente repetitive, structurate in asa fel incat sa iti aduca o serie de beneficii majore:
 
– controlul si profunzimea respiratiei
–  activarea sistemului limfatic si imunitar prin tonifierea musculaturii corpului, cu precadere cea a coapselor, feselor si abdomenului
–  coordonarea musculaturii subtile a corpului, prin posturile de echilibru, ceea ce face ca postura ta sa fie automat imbunatatita
–  detensionarea musculara si mobilitatea in principalele articulatii ale corpului
–  imbunatatirea energiei si functionarii diverselor organe, printre care si sistemul digestiv, cu ajutorul posturilor specifice (asane), folosite de mii de ani in scop terapeutic pentru vindecarea diferitelor afectiuni.
 
Cui se adreseaza?
Cursul este recomandat celor cu o minima experienta in yoga (10 sedinte), insa oricine este binevenit.

Program Clase Vinyasa Power Flow Yoga:  Luni si Joi de la 18:30

Inscriere

2) Curs yoga for Stress Relief – orice nivel

Instructor: Denis Dochioiu

Despre curs: Invata pasii de baza in gestionarea stresului alaturi de Denis Dochioiu, pentru a avea o viata mai calma, mai linistita si mai centrata. Yoga are abilitatea de a ne transforma intreaga viata, de a ne schimba pozitionarea fata de provocarile vietii, de a ne schimba gandurile negative in unele mai pasnice.

De asemenea, modifica starea fizica, detoxifica corpul, sculpteaza si tonifica musculatura, imbunatatind starea de sanatate. Yoga ne ajuta sa devenim cea mai buna varianta a noastra in fiecare moment, creand un stil de viata complet echilibrat, calmand mintea si emotiile.

Ce includ clasele de Yoga Stress Relief?

  • Asane: sculpteaza musculatura, intind, detoxifiaza intregul corp si ajuta la reechilibrarea campului energetic al corpului;
  • Tehnici de respiratie: vom invata cum sa respiram corect pentru a putea preveni si combate starile de agitatie, neliniste si panica;
  • Meditatie: pentru a cultiva o stare de pace si calm;
  • Tehnici de relaxare;
  • Aromaterapie.
Cui se adreseaza?

Clasele se adreseaza celor care vor sa scape de stres, anxietate sau depresie si sunt recomandate oricui, indiferent de nivelul de practica!

Vom pune accent pe constientizarea respiratiei, a corpului si a momentului prezent, invatand cum sa ne detasam de tot ceea ce nu ne este benefic si cum sa facem fata stresului, cum sa reducem consecintele fizice si emotionale ale acestuia si cum sa ne calmam mintea si emotiile.

Ce port la Curs?

Imbracate lejer, nu ai nevoie de incaltaminte, insa nu uita sa iti iei la tine o sticla de apa la tine. Participarea se face numai pe baza de inscriere!

Program Clase: Marti de la 18:30 si Sambata de la 12:00

Inscriere

3) Curs Yoga pentru incepatori

Instructor: Mircea Nicoara

Despre curs:

Yoga inseamna crearea unui echilibru in organism, dezvoltand flexibilitatea corpului, capacitatea de concentrare si modul de a gestiona stresul.

Construirea unei baze solide este foarte importanta in practica YOGA!

Plecam impreuna pe un drum care te va ajuta sa iti imbunatatesti postura prin asane specifice, sa inveti sa devii constient de respiratia si aliniamentul corpului tau.

Vom invata sa ne conectam cu noi insine si sa privim cu mai multa acceptare ceea ce se intampla atat in interiorul, cat si in exteriorul nostru.

Cui se adreseaza?

Cursul vine in intampinarea celor care vor sa se familiarizeze cu practica YOGA, intr-un mod in care informatia este integrata stratificat, astfel incat cursantii sa inteleaga tehnica si modul in care asanele executate corect influenteaza buna functionare a corpului lor, precum si modul in care abordarea mentala a practicii proprii poate influenta calitatea vietii de zi cu zi.

Daca doresti sa participi, nu uita sa te inscrii completand formularul de mai jos!

Program Clase: Luni si Miercuri de la 19:30 si  Marti de la 09:00

Inscriere

Testimoniale

 Best ballet classes!Eugenia is a great teacher 

 Am gasit la Dance Room un loc unde vin cu placere ca sa practic balet si dans contemporan cu o profesoara minunata, Eugenia Stoian. Un mod f. cool pt a te mentine in forma. 

 Cea mai buna relaxare after work! Go check it out! 

Abonare la newsletter:
Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram