INSPIRED

Curs Instructor – Burn Fat Ballet Workout


Curs Instructor – Burn Fat Ballet Workout – NIVEL 1

Master Trainer: Eugenia Stoian

Dance Room organizeaza Primul Curs pentru cei care vor sa devina Instructori de Burn Fat Ballet Workout, unul dintre cele mai eficiente antrenamente marca DANCE ROOM! Poti fii printre primii instructori acreditati Dance Room, in Burn Fat Ballet Workout!

In urma Certificarii ca instructor Burn Fat Ballet Workout, vei putea sustine clase de Burn Fat Ballet atat in cadrul studioul Dance Room, cat si in alte studiouri din tara.

Acest curs te introduce in lumea Antrenamentelor inspirate din Balet si te invata cum sa creezi o relatie functionala intre instructor si client.

Burn Fat Ballet Workout este un stil de antrenament full body, inspirat din Balet si combinat cu elemente din gimnastica, pilates si stretching. Acest program de antrenament este conceput de Dance Room in colaborare cu balerina Eugenia Stoian si include numai exercitii la saltea, special concepute pentru alungirea masei musculare, tonifierea in profunzime, dezvoltarea rezistentei musculare si arderea caloriilor.

Termeni si conditii:

 • Pentru persoanele care urmeaza acest curs si doresc sa predea Burn Fat Ballet Workout in alte studiouri, li se va percepe o taxa anuala ce le va permite sa foloseasca aceasta denumire de antrenament.
 • Instructorii certificati Burn Fat Ballet Workout by Dance Room, sunt obligati sa participe la minim 2 workshop-uri pe an pentru imbunatatirea permanenta a stilului de predare si luarea la cunostinta a exercitiilor ce se vor dezvolta ulterior.
 • Persoanele care nu promoveaza examenul de final, au posibilitatea sa il dea de inca 2 ori in decursul a maxim 6 luni de la terminarea cursului.
 • Participarea la acest curs se face pe baza de selectie si numai cu acordul Master Trainerului.
 • Examenul Practic va avea loc dupa terminarea cursului, stabilind de comun acord sustinerea acestuia, in functie de disponibilitatea cursantilor si a trainerului.
 • Dupa absolvirea examenului practic, veti primi diploma de participare, acreditata Dance Room.
 • Nr minim cursanti: 8; Nr maxim cursanti: 15

Ce cuprinde?

 • Pasul 1: Introducere – definitii si termeni
 • Pasul 2: ABC-ul predarii acestui stil de antrenament ( Tehnica, Aliniament, Muzica )
 • Pasul 3: Tipuri de Exercitii, Combinatii, Corecturi
 • Pasul 4: Examen Scris si Practic

Cine poate participa la acest curs?

 • Absolventi ai liceului de coregrafie Floria Capsali
 • Instructori de Balet
 • Balerini profesionisti
 • Instructor fitness / yoga / pilates care sa fi studiat baletul clasic in trecut

Durata Curs: 32 ore

Program Curs:

Weekend 1: Introducere – definitii si termeni

Weekend 2: ABC-ul predarii acestui stil de antrenament ( Tehnica, Aliniament, Muzica )

Weekend 3: Tipuri de Exercitii, Combinatii, Corecturi

Weekend 4: Tipuri de Exercitii, Combinatii, Corecturi

Weekend 5: Examen Scris

Pret Modul – 4200 RON

Cum ma inscriu?

Apasa butonul ” INSCRIERE” de mai jos, trimite-ne adresa ta de email, nr de telefon si textul ” Instructor Burn Fat Ballet”, iar noi te vom contacta in cel mai scurt timp!

Inscriere

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

Adelina Maria Cruceru

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

Ana-Maria Sandu

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Dumitrita Rosca

Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram