burnfat

Ballet Lower Body Workout:

Curs Ballet Lower Body

Ballet Lower Body Workout  este un antrenament nou, unic in Bucuresti, care combina intr-un mod inedit eleganta miscarilor de balet cu energia exercitiilor de gimnastica la sol si stretching, targetand musculatura picioarelor, abdomenului si a fesierilor!

Instructor: Francesca Baciu

Cui se adreseaza?

Ballet Lower Body Workout este un program conceput de Dance Room si se adreseaza celor care cauta un antrenament diferit pentru tonifierea musculaturii fesierilor si a abdomenului si alungirea musculaturii picioarelor.

Ce cuprinde?

Exercitiile sunt inspirate din balet si includ elemente din diverse discipline precum pilates, gimnastica si stretching, fiind concepute pentru a tonifia si sculpta musculatura picioarelor, abdomenului si a fesierilor, urmand ca ultimele 10 minute sa fie dedicate stretchingului.

In cadrul antrenamentului se folosesc accesorii precum benzile elastice, mici greutati pentru inchieieturi, mingi de stabilitate si de pilates.

Antrenamentul se desfasoara atat in picioare, cat si la saltea.

Ballet Lower Body Workout este o altă modalitate de a face mişcare, care îţi asigură graţie si te ajuta sa iti modelezi corpul de la talie in jos.

Nu este necesara o experienta anterioara in balet.

Nivel dificultate: Mediu – Avansat

Ce port la curs?

Imbraca-te lejer: Colanti, bluza/body pe corp si sosete sau flexibili.

Program Clase:  indisponible momentan

Cum ma inscriu?

Apasa Butonul “Inscriere” si introdu textul ” Ballet Lower Body”, numele tau si nr de telefon, iar noi iti vom confirma inscrierea in limita locurilor disponibile!

Participarea la curs este posibila numai pe baza de inscriere!

Inscriere

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

Adelina Maria Cruceru

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

Ana-Maria Sandu

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Dumitrita Rosca

Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram