Workshop: Cum gestionam energia lui Venus?

Sâmbătă, 30 Septembrie, de la 11:00

Împreună cu ArtStrology by Eugenia Stoian, am pregătit acest workshop dedicat energiei lui Venus, cu scopul de a înțelege, a integra, a accepta și a vindeca tot ce a adus aceasta în viețile noastre.

Energia acestei veri a fost dirijata de Venus retrogradă in Leu, aducând numeroase teste atât în planul relațional, în cel financiar, cât și în cel personal, al valorii de sine. 

Inscriere

Balet Body Challenge

Ballet Body Challenge – intensive training – editia a-5-a

Body Challenge Intensive Training este un Workshop ce include exercitii inspirate din balet si adaptate pentru orice nivel de experiență.
Timp de 2 ore si 30 min te vei antrena prin exercitii intense, inspirate din balet si imbinate cu diverse alte discipline precum pilates si gimnastica, sub indrumarea une Balerine!

 

Ballet Body Challenge incorporeaza 4 antrenamente inspirate din balet, marca Dance Room: Barre Ballet, Ballet Upper Body, Ballet Lower Body si Fit & Flexible Workout. ( descrierea antrenamentelor o gaspit pe www.danceroom.ro )

Ballet Body Challenge este un workshop intensiv, prin intermediul caruia ne propunem sa te ajutam sa iti tonifici armonios musculatura intregului corp si sa dobandesti o postura corecta si eleganta. Pe parcursul antrenamentului vom dezvolta progresiv un bun aliniament corporal, iar la sfarsit ne vom relaxa prin exercitii de stretching si flexibilitate.

Cui se adreseaza?
Oricui este interesat sa descopere noi tipuri de antrenament sau practici, indiferent de varsta, greutate sau sex, cu sau fara experienta in dansul clasic.

Structura:

  • 10 min incalzire50 min Barre Ballet
  • 40 min Upper Body
  • 20 min Short Intensive Lower Body Workout
  • 30 min Fit and Flexible

Cand va avea loc?
Iunie 2022 – data nestabilita momentan

Ce sa port?
Colanti, bluza, sosete sau flexibili de balet.

Cum ma inscriu pe lista de asteptare?
Apasa “inscriere” si completeaza formularul cu datele tale, textul ”Ballet Body Challenge”, iar noi te vom contacta in vederea confirmarii inscrierii.

Locuri limitate: 12

Participarea este posibila numai pe baza de inscriere!

*Pret Ballet Body Challenge: 210 lei/persoana

Inscriere

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

Adelina Maria Cruceru

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

Ana-Maria Sandu

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Dumitrita Rosca

Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram