Balet Clasic Adulti

Curs Balet Clasic Adulti – Nivel Incepator – initiere in tainele baletului clasic 

Grupa Noua – în formare

Cui se adreseaza?

Cursul se adreseaza adultilor si adolescentilor amatori care doresc sa exploreze tainele baletului clasic traditional.

Nu este necesara o experienta anterioara!

Ce cuprinde?

Cursul se bazeaza pe initierea cursantilor in tainele baletului clasic, incluzand exercitii de baza la sol pentru incalzirea si pregatirea musculaturii, exercitii de mobilitate, plasament si pozitie.

Dupa primele 8-10 sedinte de initiere, cursantii pot continua cu studiul la bara și mijloc.

Metoda de predare adoptata este VAGANOVA – dezvoltata de peste 2 secole de Academia din Sankt Petersburg, care ii poarta numele.

Beneficiile Baletului clasic la adulti:

Baletul practicat ca adult este un mod excelent de a te tonifia prin dans, de a capata o linie expresiva a corpului, mai multa elasticitate, flexibilitate, gratie si mobilitate! Baletul modeleaza aspectul picioarelor si al soldurilor fara a tine cont de varsta si imbunatateste considerabil postura.

Ce sa port la curs?
O pereche de colanti, body sau bluza/tricou pe corp, sosete sau flexibili de balet si parul strans in coc sau coada!
Cum ma inscriu?
Daca doresti sa participi, apasă butonul de mai jos ”Înscriere” și completează formularul cu numele tau, nr de telefon si textul ” balet clasic nivel incepator ” si noi iti vom confirma inscrierea in limita locurilor disponibile!
Te asteptam la Dance Room, un studio de balet din inima Bucurestiului, in care te vei simti ca o adevarata balerina indiferent de varsta pe care o ai!

Program Clase

Inscriere

Curs Balet Clasic Adulti – Nivel Intermediar

Instructori: Eugenia Stoian și Laura Andrei

Cui se adreseaza?

Daca ai cochetat in copilarie cu dansul clasic si vrei sa continui, chiar daca au trecut multi ani de atunci, poti sa te alaturi grupei noastre de cursuri pentru adulti nivel intermediar.

Ce cuprinde?

Cursul cuprinde exercitii fundamentale la sol cat si la bara, folosind combinatii simple care permit cursantilor sa isi perfectioneze tehnica, muzicalitatea si miscarile, acordand multa atentie capacitatii de concentrare asupra fiecarei parti a corpului.

Program Clase

Inscriere

Curs Balet Clasic Adulti – Post-Intermediar

Instructor: Eugenia Stoian, balerina in cadrul Teatrului de Opereta și Musical Ion Dacian, Bucuresti

Cui se adreseaza?

Clasele  se adreseaza oricarui dansator cu o baza solida in tehnica baletului clasic.

Ati urmat cursuri de balet si doriti sa continuati sau chiar sa incepeti studiul dansului clasic in poante? Va propunem un curs de grup dedicat adultilor, de nivel avansat, in cadrul caruia veti beneficia de un ritm de predare la un nivel profesional, folosind toate notiunile si miscarile din dansul clasic.

Ce cuprinde?

In cadrul acestui curs se aprofundeaza studiul la bara si mijloc, urmand, in fuctie de abilitatile cursantilor si de dorintele acestora, studiul dansului clasic in poante.

Program Clase

Inscriere

Dacă vrei sa vezi mai multe postări legate de clasele din cadrul studioului, poți intra aici !

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

Adelina Maria Cruceru

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

Ana-Maria Sandu

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Dumitrita Rosca

Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram