Madalina

Madalina Serbanescu a practicat gimnastica ritmica de performanta timp de 11 ani, cel mai bun rezultat al ei fiind cel de campioana nationala. Din dorinta unei calificari in domeniu, a urmat cursurile Centrului National de Formare si Perfectionare a Antrenorilor.

Urmand doua drumuri total diferite, Madalina a studiat in cadrul Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Administratie si Afaceri, specializarile Marketing si Economie Comportamentala, nerenuntand la pasiunea pentru sport si intrand in lumea fitness-ului, dupa ce a absolvit Cursul de Instructor de Pilates in cadrul Scolii Fitness Scandinavia.

Denis Dochioiu

Denis Dochioiu este Yoga & Meditation Master Trainer si locuieste in India si in Romania, unde preda in cadrul training-urilor de yoga si ii ghideaza pe cei interesati de evolutia in calatoria spre sine, prin tehnici complexe de yoga, meditatie, respiratie si mentoring.

Denis Dochioiu

EUGENIA

Eugenia Stoian este alaturi de Dance Room inca de la infiintare.

Cu o educatie relevanta in domeniu, absolventa a Liceului de Coregrafie “Floria Capsali”, Eugenia si-a inceput cariera de balerina la Opera Nationala din Bucuresti in 2007, urmand sa colaboreze pana in prezent cu Teatrul de Opereta si Musical “Ion Dacian”.
Eugenia a contribuit la dezvoltarea antrenamentelor din Cadrul Studioului Dance Room, inca din 2015, urmand  ca din 2019 sa devina Master Trainer Dance Room Technique!
eugenia-stoian

Laura Andrei

Laura Andrei s-a alaturat echipei Dance Room, inca din anul 2018, aducand cu sine experienta anilor de studiu.

Laura a absolvit Liceul de Coregrafie Floria Capsali, iar ulterior a studiat Dansul Contemporan la Academia de Dans  CODARTS din Rotterdam – Olanda și a participat la nenumarate stagii intensive sustinute de coregrafi precum Massimo Gerardi, Brice Mousset si Sade Bully.

O lunga perioada de timp a practicat dansul clasic si dansul contemporan, dansand in diferite musicaluri in cadrul Teatrului de Opereta si Musical Ion Dacian
laura-andrei
Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

Adelina Maria Cruceru

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

Ana-Maria Sandu

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Dumitrita Rosca

Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram