EUGENIA

Eugenia Stoian este alaturi de Dance Room inca de la infiintare.

Cu o educație relevantă în domeniu, absolventa a Liceului de Coregrafie ”Floria Capsali”, Eugenia și-a început cariera de balerina la Opera Națională București în 2007, urmând sa profeseze pana în prezent la Teatrul de Opereta și Musical ” Ion Dacian”

Eugenia a contribuit la dezvoltarea antrenamentelor din cadrul studioului Dance Room, încă din 2015, urmând ca în 2019 sa devină Master Trainer Dance Room Technique. De asemena, are o biblioteca video de antrenamente online pe danceroomtechnique.com

cardio-ballet

 

ANDA

Anda Stoian a absolvit liceul de Coregrafie ” Floria Capsali” și a studiat Creație Coregrafică în cadrul Univesitatii Naționale de Arta Teatrala și Cinematografică I. L. Caragiale. 

A colaborat cu Opera Națională București în timpul liceului, urmând sa evolueze ca dansator pe scenele teatrelor: Teatrul Ambasadorii, Teatrul Odeon, Teatrul Stela Popescu, Teatrul Național București, Teatrul Metropolis, ARCUB, etc.

A participat la numeroase stagii de formare printre care, ”Energie, Timp și Spațiu în tehnica LIMON” – susținut de Massimo Gerardi.

A obținut premiul pentru cel mai bun interpret în cadrul Galei Absolvenților UNATC și premiul oferit de LINOTIP pentru spectacolul Shaping Sound.

In prezent este instructor dans clasic și contemporan în cadrul studioului Dance Room și dansează în diverse spectacole la LINOTIP – Centrul independent Coregrafic.

ballet-body-sculpt

MADALINA

Madalina Serbanescu a practicat gimnastica ritmica de performanta timp de 11 ani, cel mai bun rezultat al ei fiind cel de campioana nationala. Din dorinta unei calificari in domeniu, a urmat cursurile Centrului National de Formare si Perfectionare a Antrenorilor.

Urmand doua drumuri total diferite, Madalina a studiat in cadrul Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Administratie si Afaceri, specializarile Marketing si Economie Comportamentala, nerenuntand la pasiunea pentru sport si intrand in lumea fitness-ului, dupa ce a absolvit Cursul de Instructor de Pilates in cadrul Scolii Fitness Scandinavia.

bend-and-extend

IRINA

Irina Petho este Instructor Yoga acreditat Bindusar Yoga Kendra Rishikesh India – 200H Hatha Vinyasa TTC.

A început sa practice Hatha Yoga în 2019, iar din 2020 a început sa practice Ashtanga intensiv. Din 2024 preda Hatha Yoga la Dance Room, transmițând cursanților bucuria și dorința de a avea o practica constanta, integrată în viață de zi cu zi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

Adelina Maria Cruceru

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

Ana-Maria Sandu

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Dumitrita Rosca