Ballet Fit Ball Workout

Ballet Fit Ball Workout

Curs Ballet Fit Ball Workout

Ballet Fit Ball Workout este un antrenament dezvoltat de Dance Room, unic in Bucuresti, ce are la baza baletul clasic traditional, exercitiile fiind concepute cu ajutorul mingilor de stabilitate si a benzilor elastice.

Cui se adreseaza?

Ballet Fit Ball se adreseaza tuturor celor care indragesc baletul si cauta o forma de antrenament pentru imbunatatirea posturii, a flexibilitatii, coordonarea in miscare, arderea grasimilor, tonifierea și alungirea musculaturii, rezistenta si forta.

Daca doresti sa iti alungesti musculatura si sa capeti o postura mai gratioasa , Ballet Fit Ball ar putea sa te tenteze mai mult decat sala de forta.

Ce cuprinde?

Exercitiile sunt concepute pentru a tonifia si sculpta intregul corp, insa pune foarte mult accent pe zona abdomenului si pe echilibru.

Exercițiile se desfasoara atat la sol, cat si la bara acestea fiind executate cu ajutorul mingilor de stabilitate si a benzilor elastice, permitand cursantilor gradarea dificultatii exercitiilor in functie de aptitudinile fiecaruia.

Folosirea mingilor si a benzilor elastice in cadrul acestui antrenament de balet te va ajuta sa iti imbunatatesti echilibrul si sa iti tonifiezi musculatura intr-un timp mult mai scurt.

Mingea de stabilitate este perfecta pentru dezvoltarea rezistentei, a puterii functionale și a echilibrului.

Acest curs porneste cu miscarile de baza pentru control si progreseaza cu miscarile avansate intr-un mod usor de urmarit.

Exercitiile cu banda elastica ajuta la cresterea masei musculare, ard depozitele de grasime si imbunatatesc rezistenta musculara si flexibilitatea.

Ballet Fit Ball este o alta modalitate de a face miscare, care iti asigura gratie si te ajuta sa iti modelezi intregul corp, capatand mai mult echilibru si incredere in sine.

Nu este necesara o experienta anterioara!

Nivel dificultate: Mediu 

Ce port la curs?

Imbraca-te lejer: Colanti, body sau bluza pe corp, sosete sau flexibili de balet.

Program Clase

Cum ma inscriu?

Apasa Butonul “Inscriere” si introdu textul ” Ballet Fit Ball”, numele tau si nr de telefon, iar noi iti vom confirma inscrierea in limita locurilor disponibile!

Participarea la curs este posibila numai pe baza de inscriere!

Inscriere

Dacă vrei sa afli vezi multe postari despre acest curs, viziteaza pagina noastra de instagram aici

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

Adelina Maria Cruceru

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

Ana-Maria Sandu

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Dumitrita Rosca