Bosu Body sculpting

Bosu Body Sculpting Workout

Bosu Body Sculpting Workout este un antrenament ce se adreseaza persoanelor care doresc sa isi tonifieze musculatura intregului corp si sa isi imbunatateasca echilibrul rapid.

Rezultatul? O musculatura alungita, precum a balerinelor!

Unul dintre cele mai intense antrenamente marca Dance Room, Bosu Body Sculpting este un program  ce are ca scop tonifierea musculaturii intregului corp, arderea caloriilor, imbunatatirea echilibrului si cresterea rezistentei musculare.

CE CUPRINDE?

Exercitiile sunt concepute cu ajutorul mingei BOSU si se desfasoara la saltea si in picioare.

Antrenamentul combina elemente din balet, gimnastica și pilates ajutau-te la dezvoltarea echilibrului și a forței și rezistentei musculare.

Nivel dificultate: mediu – avansat

CE PORT LA CURS?

Imbraca-te lejer: Colanti/Pantaloni scurti, bluza/body pe corp si sosete.

Program Clase

CUM MA INSCRIU? 

Apasa butonul ” Inscriere ” si introdu textul ” BOSU BODY SCULPTING”, numele tau, adresa de email si nr de telefon, iar noi iti vom confirma inscrierea in limita locurilor disponibile.

Inscriere

Pentru a vedea mai multe postari legate de antrenamentele noastre, noutati si oferte, vizitează pagina noastra de instagram aici

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

Adelina Maria Cruceru

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

Ana-Maria Sandu

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Dumitrita Rosca