Clase Pilates in Bucuresti

Clase de Pilates in Bucuresti – la Dance Room, poti participa atat la clasele de pilates de grup, cat si la sedinte de tip one to one.

Pilates pune foarte mult accent pe calitatea miscarilor si alungirea fibrei musculare!

Ce cuprind Clasele de Pilates?

Aceasta metoda de exercitii fizice este conceputa sa consolideze, sa alungeasca si sa echlibreze corpul uman. Cuprinde o serie de miscari controlate menite sa activeze atat corpul, cat si mintea, astfel incat sa inveti sa constientizati si mai apoi sa controlezi fiecare incordare musculara.

Accesorii folosite in cadrul claselor de pilates: Fitball, minge pilates, benzi elastice, benzi circulare, discuri echilibru.

Beneficii Clase Pilates

  • este un sport care nu necesita efort cardio mare;
  • imbunatateste circulatia sangvina si mobilitatea articulatiilor;
  • creste flexibilitatea si mobilatea corpului;
  • corectarea posturii și a spatelui
  • ajuta la scaderea in greutate
  • alungeste masa musculara

In scop terapeutic, metoda „Pilates“ este folosita cu succes in discopatii, lombalgii, sciatica, artroze, afectiuni respiratorii de tip restrictiv. O aplicabilitate benefica isi gaseste la femeile insarcinate, pregatind viitoarea mamica pentru o nastere cât mai usoara.

Program CLASE Pilates

Cele 5 principii care stau la baza Pilates sunt: controlul, concentrarea, respiratia, relaxarea si precizia.

Pilates este unul dintre cele mai sigure forme de antrenament pentru toata lumea și presupune o tehnica speciala de respiratie, o pozitie anatomica neutra a coloanei vertebrale, respectand curbele naturale ale coloanei.

Acest tip de antrenament se face lent si nu sub influenta inertiei si a automatismului, autocontrolul creste progresiv, iar constientizarea fiecarui muschi iti aduce o stare de bine si satisfactie.

Exercitiile Pilates si sarcina

Aceste exerciții au impact redus asupra organismului, de aceea sunt considerate una dintre cele mai bune forme de gimnastica pentru o femeie insarcinata. Acestea ajuta la intretinerea si imbunatatirea starii muschilor abdominali si ai bazinului pelvin ajutand viitoarele mamici sa se poata recupera mai repede dupa sarcina.

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

Adelina Maria Cruceru

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

Ana-Maria Sandu

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Dumitrita Rosca