dans contemporan

Cursuri Dans Contemporan pentru Adulti – Nivel Incepator

Cursuri de Dans Contemporan pentru adulti: aceste clase imbina elemente din dansul clasic si cel modern intr-o viziune contemporana.

Dansul Contemporan este o forma de exprimare plina de libertate si creativitate, dar si o metoda de a relationa cu oamenii din jur.

Cui se adreseaza?

Cursul de Dans Contemporan se adreseaza celor pasionati de arta, care vor sa intre intr-un dialog cu corpul lor, sau sa il cunoasca mai bine cu tot ce are el de transmis despre emotii, limite si energii.

Acest tip de dans se danseaza atat in pereche, cat si solo sau in grup, punand accent pe improvizatie si coregrafie.

Ce cuprinde Cursul de Dans Contemporan?

Cursul este impartit in:

  • Partea de INCALZIRE și ANTRENAMENT. In aceasta parte a cursului vom lucra intens musculatura, insistand pe mobilitate, fluiditate, respiratie, vibratie.
  • Partea de IMPROVIZATIE: jucandu-ne cu legi ale fizicii si explorandu-le la maxim, vom avea sansa sa dam nastere unor miscari noi. Pe lansa asta, vom descoperi importanta si puterea GESTULUI si a SCHIMBULUI DE ENERGIE.
  • Partea de COREGRAFIE: vom invata diferite coregrafii de dans contemporan, studiind pas cu pas fiecare miscare.

Beneficiile cursurilor de dans contemporan la adulti:

  • ajuta la dezvoltarea unui bun simt al coordonarii
  • ajuta la dezvoltarea armonioasa a musculaturii
  • creste mobilitatea fizica si agilitatea in gandire
  • ajuta la dezvoltarea creativitatii si expresivitatii
  • si cel mai important, dezvoltarea fluiditatii in miscare

Dansul este una dintre cele mai populare hobby-uri. Acesta te ajuta sa iti exprimi emotiile si sa comunici prin intermediul propriului tau corp.

Program Clase

Cum ma inscriu la cursuri ?

Te pot inscrie la acest curs apasand Butonul “Inscriere” si introducand textul: ” Curs Dans Contemporan + data participarii”, numele tau si nr de telefon.

Iti vom confirma inscrierea in limita locurilor disponibile!

Participarea la curs este posibila numai pe baza de inscriere si confirmare!

Inscriere

Intra aici pentru a vedea video cu acest dans.

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

Adelina Maria Cruceru

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

Ana-Maria Sandu

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Dumitrita Rosca