Dansul Mirilor

Conform traditiei, dupa ce primesc invitatii, mirii trebuie să deschidă petrecerea printr-un dans, cunoscut si sub numele de “Dansul Mirilor”.

Acesta este primul lor dans ca proaspat casatoriti si totodata un spectacol pentru invitatii care vor fi cu ochii pe ringul de dans.
Pentru ca nunta este un eveniment prin excelenta romantic, melodia pe care o veti alege pentru primul dans va fi cea care va evoca cele mai frumoase amintiri si sentimente.

Dupa alegerea melodiei si a stilului de dans, obiectivul va fi acela de a invata coregrafia pe care instructorul Dance Room o va pregati special pentru voi, pentru a crea un moment memorabil pe ringul de dans, unde ochii invitatilor va vor observa cu atentie fiecare miscare.
Stilurile de Dans pe care le puteti invata la Dance Room sunt urmatoarele: SAMBA, RUMBA, CHA-CHA, MERENGUE, SALSA, VALS VIENEZ, ROCK’N’ROLL, TANGO, CONTEMPORAN si DANSURI POPULARE.

In functie de abilitatile dumneavoastra si de complexitatea coregrafiei cerute Instructorul va decide de cate ore aveti nevoie pentru a oferi un moment memorabil invitatilor dumneavoastra.

Avantajele lectiilor particulare de dans se refera in primul rand la faptul ca ne putem adapta ritmului tau de viata, in asa fel incat tu esti cel care decide cat de repede vrei sa inveti sa dansezi.

Din experienta noastra, 5-8 sedinte sunt suficiente pentru a prinde miscarile si pentru a va descurca pe ringul de dans. Totul depinde de energia si timpul pe care sunteti dispusi sa le investiti, precum si de nivelul la care visati sa ajungeti ca dansatori amatori.

Orarul lectiilor tale particulare le vom stabili impreuna, in functie de disponibilitatea voastra, cat si a instructorului si a salii.
Pachetele de lectii particulare sunt personalizate in functie de numarul de ore de care aveti nevoie pentru a invata coregrafia respectiva.
Alegerea Pachetului se face impreuna cu instructorul la prima intalnire cu acesta!

Plata Pachetului ales se face integral, inaintea inceperii primei lectii!

Inscriere

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

Adelina Maria Cruceru

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

Ana-Maria Sandu

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Dumitrita Rosca