slide1

Yoga

Curs Balancing Yoga Flow – orice nivel!

Instructor: Denis Dochioiu

Ce cuprinde?

Practica yoga este activitatea ideala pentru sanatatea ta fizica, mentala si emotionala!

Daca esti in cautarea unei clase de yoga care sa contribuie la imbunatatirea formei tale fizice, la corectarea posturii si in acelasi timp sa te ajute sa te detasezi de toate aspectele negative din jurul tau si sa pui mai mult accent pe prezent traind o viata echilibrata, incearca Balancing Yoga Flow!

Aceasta clasa este special conceputa pentru cei ce traiesc in ritmul agitat urban, astfel incat prin tehnicile de respiratie, relaxare si meditatie practicate, precum si prin miscarile fizice in flow sa poti aduce echilibrul asupra fiecarui aspect al vietii tale.

Beneficiile practicii
 
Posturile sunt diversificate, dar au si secvente repetitive, structurate in asa fel incat sa iti aduca o serie de beneficii majore:
 
– controlul si profunzimea respiratiei.
– calmarea sistemului nervos si controlul emotiilor.
– eliberarea stresului.
–  activarea sistemului limfatic si imunitar prin tonifierea musculaturii corpului, in special cea din zona inferioara: abdomen, muschi fesieri, coapse.
–  coordonarea musculaturii subtile a corpului, prin posturile de echilibru, ceea ce face ca postura ta sa fie automat imbunatatita
–  detensionarea musculara si mobilitatea in principalele articulatii ale corpului
–  imbunatatirea energiei si functionarii diverselor organe, printre care si sistemul digestiv, cu ajutorul posturilor specifice (asane), folosite de mii de ani in scop terapeutic pentru vindecarea diferitelor afectiuni.
 
Cui se adreseaza?
Cursul este recomandat oricarui nivel de experienta.

Ce port la Curs?

Yoga este o activitate in picioarele goale, imbraca-te lejer si nu uita sa iti iei o sticla de apa la tine si un prosop pentru saltea.

Cum ma inscriu?
Participarea se face numai pe baza de inscriere!
Trimite-ne un mesaj/mail cu numele tau, un nr de telefon si textul ”Balancing yoga flow”, iar noi iti vom confirma inscrierea in limita locurilor disponibile.

Program Clase Balancing Yoga Flow:   Marti de la 18:30

 

 

Inscriere

 

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

Adelina Maria Cruceru

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

Ana-Maria Sandu

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Dumitrita Rosca

Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram