Barre Ballet Workout

Ce este Barre Ballet Workout?

Barre Ballet Workout este un antrenament ce se adreseaza oricui, indiferent de varsta. Nu este necesara oexperienta anterioara in Balet!

Instructor: Eugenia Stoian, Tamara Grimmer, Laura Andrei, Francesca Baciu

Barre-Ballet Workout este un antrenament inteligent de exercitiu ce integreaza miscari de intensitate inalta cu intinderi statice, generand tonifierea in profunzime a muschilor fesieri si tonifierea si alungirea musculaturii picioarelor, exercitiile fiind executate la bara de balet!

Ce cuprinde Cursul?

Barre Ballet este un antrenament dinamic ce are la baza posturi derivate din baletul clasic traditional si alte discipline corelate, precum gimnastica, stretching, fitness sau Pilates, exercitiile fiind concepute la bara. Bara intervine ca o unealta folosita pentru balans in timpul exercitiilor focusate pe un antrenament de forta isometrica (corpul este nemiscat in timp ce grupe specifice de muschi sunt contractate) impletit cu un numar ridicat de miscari scurte de intensitate variata.

BENEFICII sau ‘De ce Barre-Ballet Workout’

Arta ce ne relaxeaza fara cuvinte, antrenamentelul intens de barre-ballet workout se adreseaza tuturor grupelor musculare si contribuie la imbunatatirea posturii si a elasticitatii corporale, dezvoltand, sistematic, flexibilitatea, mobilitatea, echilibrul, supletea si sculptura picioarelor.
In plus, barre-ballet-ul nu ne fura din timpul pretios al cotidianului: este un antrenament scurt si intens ale carui beneficii nu se lasa asteptate, avand efecte miraculoase atat asupra corpului, cat si a psihicului.
Barre-ballet Workout aduce castiguri in dezvoltarea unui plus de energie si creativitate, modeland aspectul picioarelor si al soldurilor si contribuind la scaderea treptata in greutate.

Acest antrenament nu se recomanda persoanelor care au probleme cu gleznele sau genunchii.

Nivel dificultate: Mediu – Avansat

Ce sa aduc?

Ai nevoie de putin curaj, haine lejere, flexibili de balet sau sosete!

Program Clase

Cum ma inscriu?

Apasa Butonul “Inscriere” si introdu textul ” Barre Ballet ” + data la care dorești sa faci rezervarea, numele tau si nr de telefon, iar noi iti vom confirma inscrierea in limita locurilor disponibile!

Participarea la curs este posibila numai pe baza de inscriere!

Afla cum te poți antrena și tu ca o balerina aici

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

Adelina Maria Cruceru

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

Ana-Maria Sandu

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Dumitrita Rosca

Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram