sala12240398_1072310479448937_1514878003162686582_o

Studio de Ballet Fitness, Balet clasic, Pilates si Dans Contemporan

Studio de Ballet Fitness – Dance Room – oferă clase de balet clasic, antrenamente inspirate din balet, pilates si dans contemporan, avand instructori balerini profesionisti atat din Romania cat si din strainatate.

Dance Room este locul pe care ar trebui sa il vizitezi daca esti in cautarea unui stil de antrenament ce se axeaza mai mult pe alungirea masei musculare, dezvoltarea flexibilitatii, echilibrului si gratiei in miscare, decat pe dezvoltarea masiva a musculaturii corpului.

La Dance Room poti participa la cursuri de Balet clasic pentru adulti, Dans Contemporan, Pilates, Barre Ballet, Bosu Barre, Bosu Body Sculpting, Burn Fat Ballet, Ballet Fit Ball, Flexibilitate si Cardio Ballet.
Cursurile se adreseaza adolescentilor si adultilor, ele fiind gandite si structurate diferit in functie de nivelul de pregatire al cursantilor.

De ce ar trebui sa incerci Ballet Fitness?

Metoda noastra de antrenament este unica. Aceasta metoda de antrenament inspirat din balet este  dezvoltata de echipa Dance Room, in ultimii 7 ani, și include mai multe tipuri de antrenament special create pentru orice nivel de experienta sau dificultate.

Antrenamentele si clasele de balet, precum si cele de dans contemporan sunt predate de balerini profesionisti cu care ai ocazia sa te antrenezi zilnic.

Inchiriere Studio de Ballet Fitness

Studioul Dance Room este deschis propunerilor de inchiriere pentru ateliere de dans, workshop-uri, filmari, repetitii, casting-uri, auditii, petreceri cu tematica Balet, conferinte si proiecte culturale artistice!

Pentru disponibilitate Inchiriere Sala Dans sau Balet ne poti contacta la nr de telefon: 0742 349 246 sau pe contact@danceroom.ro.

Daca vrei sa participi la antrenamentele noastre online poti intra aici

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

Adelina Maria Cruceru

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

Ana-Maria Sandu

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Dumitrita Rosca

Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram