burn fat ballet workout

Curs Burn Fat Ballet Workout:

Burn Fat Ballet Workout este un antrenament dezvoltat de Dance Room, unic in Bucuresti, care combina eleganta miscarilor de balet cu energia exercitiilor de gimnastica la sol si stretching!

Cui se adreseaza?

Burn Fat Ballet Workout este un program ce se adreseaza tuturor celor care indragesc baletul si cauta o forma gratioasa si eleganta de intretinere si remodelare a întregului corp.

Acest antrenament ce are ca scop imbunatatirea posturii, coordonarea in mișcare, tonifierea musculaturii intregului corp, arderea caloriilor, alungirea musculaturii, rezistenta si forta organismului.

Ce cuprinde?

Exercitiile sunt concepute pentru a tonifia si sculpta intregul corp, lucrandu-se toate grupele musculare pentru alungirea lor.
În cadrul acestor clase, pe langa efortul fizic depus, ne bucuram și de muzica într-o atmosfera relaxanta și placuta.

Burn Fat Ballet se desfasoara la saltea și include exercitii inspirate din balet menite sa lucreze musculatura intregului corp.

Nu este necesara o experienta anterioara in balet, la aceste clase poate participa oricine, indiferent de varsta sau greutate!

Nivel dificultate: Medium – Avansat

Ce port la curs?

Imbraca-te lejer: Colanti, bluza/body pe corp si sosete sau flexibili.

Program Clase

Cum ma inscriu?

Apasa Butonul “Inscriere” si introdu textul ” Burn Fat Ballet ” + data la care dorești sa faci rezervarea, numele tau si nr de telefon, iar noi iti vom confirma inscrierea in limita locurilor disponibile!

Participarea la curs este posibila numai pe baza de inscriere!

Inscriere

Daca ai un program incarcat si vrei sa te antrenezi online, oricand, intra aici

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

Adelina Maria Cruceru

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

Ana-Maria Sandu

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Dumitrita Rosca