INVATA SA PRACTICI MINDFULNESS – CURS MINDFULNESS 7 SAPTAMANI

22 Mai 2024 – 3 Iulie 2024

Descrierea Curs Mindfulness:

Acest Curs Mindfulness ne dezvăluie practici utile ce ne oferă oportunitatea de a fi cu experienta momentului prezent cu o atitudine de bunatate, de acceptare și de curiozitate. Astfel, ne învață sa ne îndreptăm atentia intr-un mod diferit catre noi insine.

Mindfulness inseamna a invata despre tine dintr-un unghi al acceptarii, inseamna intelegere si claritate, o pozitionare ideala pentru dezvoltare.

Structura Curs:

  • Cunostinte generale despre Mindfulness
  • Studii si stiinta din spatele acestor practici
  • Concepte precum Loving-kindness, Compasiune si Compasiune de Sine. Sunt discutate experiente umane precum senzatii ale corpului, emotii, stresul si reactiile sale, obiceiuri mentale.

Fiecare lectie introduce tehnici diferite de practica:

  • Mindfulness al respiratiei
  • Mindfulness al corpului
  • Mindfulness al miscarii
  • Loving-kindness
  • Compasiune de Sine
  • Mindfulness al emotiilor
  • Mindfulness al constientizarii deschise
  • Aplicatii informale ce pot fi oportune in viata de zi cu zi.

Pe toată durata cursului vom explora esența Mindfulness, observarea experienței momentului prezent dintr-o lumina sănătoasă și cum ne poate influența viață de zi cu zi.

Cui se adresează:

Acest curs formeaza baza pentru cultivarea Mindfulness, o aptitudine de care poate beneficia oricine, indiferent de varstă, situație, condiție de viata.  

Cât durează?

22.05.2024 – 3.07.2024

Cursul durează 7 săptămâni. Sesiunile au loc o data pe săptămână, Miercurea de la 20:00 la 21:30.

Cât costă ?

Costul total al cursului este de 1500 Lei.

Dacă te înscrii pana pe 15 Mai și plătești integral suma pana la acea data, primești o reducere de 500 lei.

Logistica:

  • Cursul se face in limita a 6 persoane. 
  • Sesiunile dureaza 1h30.
  • Spatiul permite clasei pozitionarea in cerc, astfel creand o conexiune mai puternica si un simt al comunitatii.
  • Scaune, perne si saltele de yoga vor fi disponibile pe durata cursului.

Facilitator Curs Mindfulness:

Vlad Dumitrescu este Facilitator Certificat de Mindfulness, urmand cursurile de specializare la Engaged Mindfulness Institute din Massachusetts, SUA, organizatie autorizata de International Mindfulness Teachers Association.

“Am pornit pe acest drum in urma cu 7-8 ani, in Thailanda, unde am descoperit meditatia intr-un templu Buddhist. Dupa 2 zile de meditatie si lupta cu gandurile si rabdarea a venit o eliberare a mintii, a fost ceva exaltator, si am stiut imediat ca practica va fi parte din viata mea. De atunci am inceput sa studiez tehnici de Mindfulness si sa practic aproape zilnic. Pot spune ca am dezvoltat o gandire mai buna, o incredere puternica in fortele proprii, am invatat sa-mi construiesc viata, sa evoluez constant si sa mentin o bunastare psihica si fizica. In 2021 a venit intr-un mod natural decizia de a impartasi altora aceste beneficii si pasul catre o cariera in acest sens.”

 Acum, bine pregatit, atat ca practicant cat si ca facilitator, cu pasiune si o intentie imensa de a sprijini si pe altii in dezvoltarea abilitatii “Mindfulness”, ofera acest curs – “INVATA SA PRACTICI MINDFULNESS”

“Mindfulness este abilitatea de a folosi atentia pentru optimizarea calitatii vietii noastre.” – – Shinzen Young, profesor american si cercetator in neurostiinta

Cum ma înscriu?

Apasa “înscrie-te” si completeaza formularul cu datele tale și textul ”Mindfulness”, iar noi te vom contacta in vederea confirmarii inscrierii.

 

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

Adelina Maria Cruceru

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

Ana-Maria Sandu

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Dumitrita Rosca