Feminine Moves include o serie de clase dedicate feminității și grației in mișcare.

Abs & Booty Burn cu Mădălina

Sambata, 6 Iulie, de la 12:00

Abs & Booty Burn este o clasa specială, de 70 minute, ce are ca obiectiv Tonifierea abdomenului și a mușchilor fesieri.

Ce cuprinde?

Antrenamentul se centrează pe activarea în profunzime a zonei core, prin exerciții inspirate din pilates, și pe întărirea mușchilor fesieri, prin exerciții cu benzi elastice și body weight.

Cui se adresează?

Clasa este accesibila oricui.

Participarea se face pe baza de inscriere, în limita locurilor disponibile.

*Pret: 125 lei/persoana

Cum ma inscriu?

Apasa “inscriere” si completeaza formularul cu datele tale, textul ”Abs & Booty Burn”, iar noi te vom contacta in vederea confirmarii inscrierii.

Inscriere

Ballet Summer Body – Tabata cu Eugenia

ballet-summer-body-tabata

Duminica, 16 Iunie, 12:00 – 13:30

Ballet Summer Body Tabata – a 5-a clasa speciala din acest an – este un Fusion interesant și totodata intens, cu influente TABATA.

Ballet Summer Body – Tabata este un concept nou, dezvoltat de Eugenia special pentru a arde calorii rapid și de a sculpta întregul corp într-un mod grațios și plin de eleganta.

Ce cuprinde?

Ballet Summer Body – Tabata este o clasa intensa, conceputa pentru a arde rapid calorii lucrand toate grupele musculare prin exerciții inspirate din balet.

  • Incalzire – 20 min
  • Exerciții inspirate din balet pe saltea și în picioare ( în stil TABATA ) – 50 min
  • Stretching si Flexibilitate: 20 min

Ballet Summer Body – Tabata ne pregătește corpul pentru sezonul de vara.

Cui se adresează ?

Clasa este accesibila oricui.

Participarea se face pe baza de inscriere, în limita locurilor disponibile.

*Pret: 161 lei/persoana

Cum ma inscriu?

Apasa “inscriere” si completeaza formularul cu datele tale, textul ”Ballet Summer Body – Tabata 16 Iunie”, iar noi te vom contacta in vederea confirmarii inscrierii.

Inscriere

Flex & Wave your Body with Madalina

Sâmbătă, 8 Iunie, de la 11:30

Flex & Wave your Body face parte din seria de antrenamente ”Feminine Moves”

Ce cuprinde?

Flex and Wave your Body cuprinde o serie de exerciții dedicate flexibilității, mobilității și expresiei feminine.

Timp de 70 minute vom lucra întregul corp prin mișcări fluide si exerciții grațioase, care te vor ajuta sa iti dezvolți flexibilitatea, mobilitatea și gratia în mișcare.

Cu o experience vasta în Gimnastica Ritmica, Pilates Mat & Reformer, Madalina aduce un stil unic de antrenament fiecărei sesiuni, combinând exerciții de mobilitate, flexibilitate prin mișcări fluide ale corpului.

Participarea este posibila numai pe baza de inscriere!

*Pret: 125 lei/persoana

Cum ma inscriu?

Apasa “inscriere” si completeaza formularul cu datele tale, textul ”Flex & Wave your Body 8 Iunie”, iar noi te vom contacta in vederea confirmarii inscrierii.

Inscriere

Bend & Extend cu Mădălina

Sambata, 20 Aprilie, de la 11:00

bend-and-extend

A 4-a clasa speciala din seria celor dedicate feminitatii si gratiei – Bend & Extend – este despre coloana vertebrala si sanatatea ei. 

Ce cuprinde?

Bend and Extend este conceputa special pentru dezvoltarea mobilitatii coloanei si include exercitii pentru imbunatatirea posturii, intarirea zonei core si a fesierului, stretching-ul muschilor afectati de lipsa activitatii fizice, cat si miscari complexe si functionale pentru intregul corp. 

Bend and Extend este o clasa de 70 de minute inspirata din pilates, cu elemente de gimnastica si stretching ce iti vor face corpul sa se simta foarte bine. 

Cui se adresează?

Participarea se face pe baza de inscriere si este accesibila si incepatorilor.

*Pret: 125 lei/persoana

Cum ma inscriu?

Apasa “inscriere” si completeaza formularul cu datele tale, textul ”Bend & Extend 20 Aprilie”, iar noi te vom contacta in vederea confirmarii inscrierii.

Inscriere

Ballet Body Sculpt cu Anda

Sambata, 13 Aprilie, de la 12:30

ballet-body-sculpt

Ballet Body Sculpt este o clasa specială din cadrul seriei de antrenamente ”Feminine Moves”

Ce cuprinde?

Ballet Body Sculpt, sau cum sa te antrenezi ca o adevarata Balerina, este un antrenament intens ce te va ajuta sa capeti mai multa incredere în tine.

La Ballet Body Sculpt vom antrena musculatura întregului corp, atât exerciții Cardio și exerciții la Bara de Balet, cât și exerciții de Flexibilitate și Mobilitate..

In cadrul acestui antrenament vei experimenta exercitii ce au la baza pozitii si elemente din balet precum Port de bras, Plie, Releve, Tendu, Cambre si multe altele.

Acest tip de antrenament te ajuta sa capeti o musculatura armonioasa, alungita, mai multa gratie in miscare, precum si o postura imbunatatita si mai multa flexibilitate, mobilitate si coordonare.

Cui se adresează?

Ballet Body Sculpt este o clasa potrivita pentru toate nivelurile de experienta, varsta sau greutate corporala.

Timp de 90 de minute vom  lucra intens musculatura intregului corp combinand exercitii inspirate din Balet.

Participarea este posibila numai pe baza de inscriere!

*Pret: 161 lei/persoana

Cum ma inscriu?

Apasa “inscriere” si completeaza formularul cu datele tale, textul ”Ballet Body Sculpt 13 Aprilie”, iar noi te vom contacta in vederea confirmarii inscrierii.

Inscriere

Hips & Splits with Madalina

Sâmbătă, 16 Martie, de la 11:00

Hips and Splits
Hips and Splits Special Class

Hips and Splits este a doua clasa speciala din cadrul seriei de antrenamente ”Feminine Moves”

Această clasă este concepută special pentru femeile care se străduiesc să își dezvolte atât mobilitatea articulațiilor ( cu accent pe deschiderea șoldurilor ) pentru o mai mare amplitudine în mișcare, cât și flexibilitatea mușchilor femurali, flexorii soldului și a adductorilor.

Hips and Splits este o clasa potrivită pentru toate nivelurile de experiență. Nu contează cât de flexibilă ești, la această clasă vei învață cum poți ajunge progresiv la performanta de a face sfoara sau șpagatul.

Timp de 70 minute vom lucra întregul corp prin mișcări fluide si exerciții grațioase, care te vor ajuta sa iti dezvolți flexibilitatea și mobilitatea.

Participarea este posibila numai pe baza de inscriere!

*Pret: 125 lei/persoana

Cum ma inscriu?

Apasa “inscriere” si completeaza formularul cu datele tale, textul ”Hips and Splits 16 Martie”, iar noi te vom contacta in vederea confirmarii inscrierii.

Inscriere

Ballet Body Challenge – intensive training – editia a-5-a

Body Challenge Intensive Training este un Workshop ce include exercitii inspirate din balet si adaptate pentru orice nivel de experiență.
Timp de 2 ore si 30 min te vei antrena prin exercitii intense, inspirate din balet si imbinate cu diverse alte discipline precum pilates si gimnastica, sub indrumarea une Balerine!

Ballet Body Challenge incorporeaza 4 antrenamente inspirate din balet, marca Dance Room: Barre Ballet, Ballet Upper Body, Ballet Lower Body si Fit & Flexible Workout. ( descrierea antrenamentelor o gaspit pe www.danceroom.ro )

Ballet Body Challenge este un workshop intensiv, prin intermediul caruia ne propunem sa te ajutam sa iti tonifici armonios musculatura intregului corp si sa dobandesti o postura corecta si eleganta. Pe parcursul antrenamentului vom dezvolta progresiv un bun aliniament corporal, iar la sfarsit ne vom relaxa prin exercitii de stretching si flexibilitate.

Cui se adreseaza?
Oricui este interesat sa descopere noi tipuri de antrenament sau practici, indiferent de varsta, greutate sau sex, cu sau fara experienta in dansul clasic.

Structura:

  • 10 min incalzire50 min Barre Ballet
  • 40 min Upper Body
  • 20 min Short Intensive Lower Body Workout
  • 30 min Fit and Flexible

Cand va avea loc?
– data nestabilita momentan

Ce sa port?
Colanti, bluza, sosete sau flexibili de balet.

Cum ma inscriu pe lista de asteptare?
Apasa “inscriere” si completeaza formularul cu datele tale, textul ”Ballet Body Challenge”, iar noi te vom contacta in vederea confirmarii inscrierii.

Locuri limitate: 12

Participarea este posibila numai pe baza de inscriere!

*Pret Ballet Body Challenge: 210 lei/persoana

Inscriere

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

Adelina Maria Cruceru

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

Ana-Maria Sandu

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Dumitrita Rosca