Ballet Upper Body

Ballet Upper Body Workout:

Ballet Upper Body Workout  este un antrenament nou, unic in Bucuresti, care combina intr-un mod inedit eleganta miscarilor de balet cu energia exercitiilor de gimnastica la sol si stretching, targetand musculatura abdomenului, taliei, bratelor si spatelui!

Cui se adreseaza?

Ballet Upper Body Workout este un program conceput de Dance Room si se adreseaza tuturor celor
care indragesc baletul si cauta o forma de antrenament ce “imbraca” in gratie si eleganta un
program de intretinere si remodelare ce are ca scop imbunatatirea posturii, tonifierea musculaturii spatelui, abdomenului, taliei si subtierea bratelor.

Ce cuprinde?

Exercitiile sunt inspirate din balet si concepute pentru a tonifia si sculpta musculatura bratelor, spatelui, a abdomenului si a taliei, ultimele 10 minute fiind dedicate stretchingului.
În cadrul acestor clase, pe langa efortul fizic depus, ne bucuram și de muzica într-o atmosfera relaxanta și placuta.

Ballet Upper Body este o altă modalitate de a face mişcare, care îţi asigură graţie si te ajuta sa iti modelezi corpul de la talie in sus.

Antrenamentul se desfasoara atat in picioare, cat si la saltea.

Nu este necesara o experienta anterioara in balet!

Nivel dificultate: Mediu

Ce port la curs?

Imbraca-te lejer: Colanti, bluza/body pe corp si sosete sau flexibili.

Program Clase: Miercuri 20:00

Cum ma inscriu?

Apasa Butonul “Inscriere” si introdu textul ” Ballet Upper Body”, numele tau si nr de telefon, iar noi iti vom confirma inscrierea in limita locurilor disponibile!

Participarea la curs este posibila numai pe baza de inscriere!

Inscriere

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

Adelina Maria Cruceru

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

Ana-Maria Sandu

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Dumitrita Rosca