Curs Stretching si flexibilitate

Fit and Flexible Workout

FIT and FLEXIBLE WORKOUT este un antrenament de Flexibilitate și Stretching conceput special pentru a te ajuta sa iti dezvolti flexibilitatea intregului corp. Cu alte cuvinte, include exerciții specifice de flexibilitate si stretching!

Printre beneficiile oferite de exercitiile pentru flexibilitate amintim:

  • imbunatatirea circulatiei
  • imbunatatirea posturii
  • eliberarea stresului prin relaxarea musculaturii
  • imbunatatirea coordonarii

Stretching-ul si exercitiile de flexibilitate iti mentin musculatura flexibila si sanatoasa. Fara flexibilitate musculatura se scurteaza si se strange. Iti recomandam sa faci zilnic stretchning, chiar si acasa, pentru a te mentine sanatos.

Cui se adreseaza?

Fit & Flexible Workout este antrenament inspirat din balet si este solutia perfecta pentru cei ce vor sa isi dezvolte considerabil flexibilitatea corpului!

Acest curs este recomandat persoanelor care au nevoie de mai multa flexibilitate, celor care practica Baletul la nivel amator sau profesionist sau celor care practica Yoga sau diferite alte sporturi.

Ce include?

Fit & Flexible include stretching, exercitii de deschidere pentru picioare și spate, exercitii combinate pentru dezvoltarea fortei, necesara la sustinerea corecta a pozitiilor.

Aceste exerciții sunt recomandate pentru alungirea musculaturii, elasticitatea tendoanelor, a ligamentelor si a articulatiilor.

Folosirea  benzilor elastice  te va ajuta sa iti imbunatatesti flexibilitatea si rezistenta musculara  intr-un timp mult mai scurt.

Nu este necesara o experienta anterioara!

Ce port la curs?

Echipament lejer: Colanti, bluza pe corp sau body si sosete sau flexibili de balet.

Program Clase

Cum ma inscriu?

Apasa Butonul “Inscriere” si introdu textul ” Fit & Flexible ” + data la care dorești sa faci rezervarea, numele tau si nr de telefon, iar noi iti vom confirma inscrierea in limita locurilor disponibile!

Participarea la curs este posibila numai in baza inscrierii!

Inscriere

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

Adelina Maria Cruceru

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

Ana-Maria Sandu

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Dumitrita Rosca