REGULAMENT DANCE ROOM

 1. Tinuta sportiva decenta si curata este obligatorie.
 2.  Este obligatorie pastrarea curateniei in sala.
 3. Se interzice intrarea în sala cu incaltaminte murdara si necorespunzatoare.
 4. Cursantii trebuie sa ajunga la studio cu cel putin zece minute inainte de inceperea cursurilor.
 5. Pe durata desfasurarii orelor de curs parintii sau insotitorii nu au acces in salile de curs;
 6. Este strict interzis accesul in sala cu animale.
 7. Este obligatorie pastrarea ordinii si disciplinei pe parcursul antrenamentului.
 8. Este obligatorie pastrarea unei distante de siguranta fata de oglinzi.
 9. Este interzisa producerea de zgomote fara motiv.
 10. Abonamentele nu sunt transmisibile si sunt valabile doar pentru perioada acordata.
 11. Abonamentele sunt valabile 4 saptamani de la activare.
 12. Cursantii si parintii copiilor ce frecventeaza cursurile sunt obligati sa anunte profesorul de orice conditie de sanatate ce poate afecta participarea sa de-a lungul cursului;
 13. Cursantii si parintii copiilor isi asuma pe proprie raspundere intrarea la cursuri in cazul in care acestia sufera de boli cardiace sau alte boli in urma carora pot suferi accidente
 14. Este obligatorie pastrarea si returnarea cheilor de la vestiar dupa terminarea orelor de curs. In cazul pierderii cheilor, cursantii sunt obligati sa achite o taxa de 50 lei.
 15. Cursantii care participa la sedintele de Air Yoga inteleg si isi asuma faptul ca acestea nu sunt recomandate in cazul in care cursantii se afla in urmatoarele situatii sau sufera de urmatoarele afectiuni: glaucom, hipertensiune, hernie hiatala, greutate excesiva, epilepsie, tratamente cu anticoagulante sau aspirina, istoric de accidente vasculare, varsta peste 55 de ani, menstruatie, sarcina dupa primul trimestru, probleme ale urechii interne, alte afectiuni in care inversiile nu sunt recomandate.
 16. Orele pierdute nu se reportează, insa se pot recupera la alte clase, in limita locurilor disponibile, doar in perioada de valabilitate a abonamentului si numai in cazul in care cursantul isi anunta absenta cu minim 3 ore inainte de inceperea clasei !
 17. Cursantii isi asuma raspunderea pentru incalcarea ordinii publice in incinta salii.
 18. Dance Room isi rezerva dreptul de a modifica Preturile Abonamentelor,  Programul orelor de curs si de a schimba Instructorii in cazul in care acestia nu pot ajunge la clase din diferite motive.
 19. Dance Room si instructorii sai colaboratori nu isi asuma nici un fel de responsabilitate in cazul accidentelor aparute in cadrul orelor de studiu prin utilizarea hamacelor si a sistemelor de sustinere a acestora.
 20. Dance Room nu isi asuma nici un fel de obligatie in cazul nerespectarii regulilor de mai sus de catre clienti.
 21. Prin semnarea acestui regulament va asumati raspunderea in cazul accidentelor aparute in cadrul orelor de studiu cat si a respectarii regulamentului de mai sus.
Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Abonare la newsletter:
Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram