TERMENI ȘI CONDIȚII

Prezentul document descrie Termenii si Conditiile generale de furnizare si utilizare a serviciilor disponibile prin intermediul platformei www.danceroom.ro

Utilizarea Serviciului este disponibila conditionat de acceptarea integrala de catre Utilizator a prevederilor stipulate mai jos. In consecinta, utilizarea Serviciului reprezinta acordul implicit al Utilizatorului cu Termenii si Conditiile Generale de furnizare si utilizare ale acestora.

Termenii si conditiile au valoare contractuala intre Exclusive Media Deals SRL (cu sediul in Str. Gheorghe Dem. Teodorescu,  11D  București  sect 3, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/10666/2011, avand cod fiscal 29069026) si utilizatorii Serviciului.

Despre serviciu

Platforma on-line http://www.danceroom.ro ofera continut video, foto si descrierea antrenamentelor desfasurate in cadrul Studioului Dance Room.

Platforma http://www.danceroom.ro este un serviciu care permite utilizatorilor care detin conexiune la internet si un dispozitiv de acces compatibil sa acceseze detalii despre antrenamentele/evenimentele/cursurile desfasurate in cadrul Studioului Dance Room si Video si Foto reprezentative.

Drepturi de autor

Continutul www.danceroom.ro (text, material video si foto existente pe site, baze de date si coduri de programare) este protejat de drepturi de autor. Folosirea neautorizata a oricarei parti a portalului, incluzand, dar nelimitat la reproducerea si/sau distribuirea fara permisiunea anterioara a www.danceroom.ro sau a partenerilor sai a continutului portalului va atrage raspunderea penala si civila a persoanelor responsabile.

Dance Room is logo-ul Dance Room sunt Marci inregistrate ce apart in Dance Room is nu pot fi copiate, utilizate sau reproduse in niciun fel fara acordul scris al Dance Room.

In acest sens precizam ca, in conformitate cu Art. 139⁸din Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor:

Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă punerea la dispoziţia publicului, inclusiv prin internet ori prin alte reţele de calculatoare, fără drept, a operelor sau a produselor purtătoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricanţilor de baze de date sau a copiilor acestora, indiferent de suport, astfel încât publicul să le poată accesa în orice loc sau în orice moment ales în mod individual.

Inregistrare date cu caracter personal

Inscrierea dumneavoastra, prin platforma http://www.danceroom.rol, la unul dintre cursurile din cadrul Studioului, presupune crearea unui cont de utilizator, ceea ce presupune câteva elemente de identificare a dumneavoastră. Informaţiile dumneavoastră de contact vor fi folosite exclusiv în scopul declarat, pentru a va confirma inscrierea sau a va oferi detalii suplimentare despre respectivul curs.

Prelucrarea datelor personale se va face numai în scopul de a asigura realizarea şi îmbunătăţirea serviciilor pe care www.danceroom.ro le oferă.

Datele vor putea fi modificate oricând, adresându-vă administratorului site-ului ( contact@danceroom.ro).

Datele care permit identificarea dumneavoastră nu vor fi înstrăinate. Programele folosite de acest site au ca scop numai îmbunătăţirea serviciilor.

Accesarea bazei de date se face numai de către persoane autorizate, în condiţii de securitate asigurate prin mijloace electronice, potrivit legii.

Stocarea pe o durată mai mare decât cea necesară pentru realizarea serviciilor pentru care datele au fost furnizate, se face în condiţii de securizare electronică, potrivit legii, în scop statistic, pentru studiu şi pentru îmbunătăţirea serviciilor noastre.

Utilizatorii www.danceroom.ro se vor inregistra oferind informatii reale, vor alege un nume de cont si o parola. Utilizatorii declara pe propria raspundere ca informatiile oferite sunt reale, complete si nu apartin altor persoane.

Completarea datelor personale pe acest site reprezinta acordul dumneavoastra ca acestea sa intre in baza de date a Dance Room, si ca Dance Room sa prelucreze datele personale conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Inscrierea la newsletter pe site-ul Dance Room reprezinta acordul ca Dance Room sa contacteze clientii, direct sau prin partenerii sai contractuali, utilizand datele personale in acest scop, pentru a comunica informatiile solicitate prin intermediul formularelor, pentru a primi materiale de prezentare si pentru realizarea de campanii de vanzari si de marketing, analize si alte activitati similare.

Modificarea termenilor si conditiilor

www.danceroom.ro  isi rezerva dreptul de a modifica fara notificare prealabila termenii si conditiile acestui portal. Orice schimbare va fi vizibila pe www.danceroom.ro  Schimbarile importante vor fi anuntate utilizatorilor prin postari pe site. Utilizarea continutului din portal este o confirmare ca esti familiar cu cele mai recente reguli.

Acceptare

Utilizarea Serviciului este disponibila conditionat de acceptarea integrala a prevederilor “TERMENILOR SI CONDITIILOR DE UTILIZARE”. Prin acceptare utilizatorii Serviciului declara ca au luat la cunostiinta “Termenii si conditiile de utilizare”, le inteleg pe deplin si le vor respecta pe parcursul utilizarii site-ului.

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Abonare la newsletter:
Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram