Dance Room este locul unde îți găsești echilibrul între corp și minte.

Încă din 2015, Dance Room oferă cursuri de balet clasic, antrenamente inspirate din balet, yoga, pilates, dans contemporan și, mai nou, tehnici de mindfulness.

Atât instructorii de Balet, Dans, Yoga și Pilates, cât și Facilitatorii practicilor Mindfulness, te vor ajuta sa îți antrenezi atât corpul, cât și mintea într-un spațiu sigur, creat special pentru tine.

Dance Room este locul pe care ar trebui sa il vizitezi daca esti in cautarea unui stil de antrenament ce se axeaza mai mult pe alungirea masei musculare, dezvoltarea flexibilitatii, echilibrului si gratiei in miscare, decat pe dezvoltarea masiva a musculaturii corpului.

Tot la Dance Room poti practica Yoga si tehnici de mindfulness, care te vor ajuta sa iti linistesti mintea și sa fii mai prezent pentru a-ți conștientiza gândurile, emoțiile și senzațiile corporale.

La Dance Room poti participa la cursuri de Balet clasic pentru adulti, Dans Contemporan, Pilates, Barre Ballet, Bosu Barre, Bosu Body Sculpting, Burn Fat Ballet, Ballet Fit Ball, Flexibilitate, Cardio Ballet, Pilates, Yoga si Mindfulness.
Cursurile se adreseaza oricui, ele fiind gandite si structurate diferit in functie de nivelul de pregatire al cursantilor.

De ce ar trebui sa incerci Ballet Fitness ( sau antrenamentele inspirate din Balet )?

Metoda noastra de antrenament este unica. Aceasta metoda de antrenament inspirat din balet este  dezvoltata de echipa Dance Room, in ultimii 10 ani, și include mai multe tipuri de antrenament special create pentru orice nivel de experienta sau dificultate.

Antrenamentele inspirate din balet sunt predate de balerini profesionisti, cu care ai ocazia sa te antrenezi zilnic.

Beneficiile acestui tip de antrenament:

  • dezvoltarea armonioasa a musculaturii
  • dezvoltarea mobilității și flexibilității
  • imbunatatirea posturii
  • dezvoltarea grației în miscare

Inchiriere Studio de Ballet Fitness

Studioul Dance Room este deschis propunerilor de inchiriere pentru ateliere de dans, workshop-uri, filmari, repetitii, casting-uri, auditii, petreceri cu tematica Balet, conferinte si proiecte cultural-artistice!

Pentru disponibilitate Inchiriere Sala Dans sau Balet ne poti contacta la nr de telefon: 0742 349 246 sau pe contact@danceroom.ro.

Daca vrei sa participi la antrenamentele noastre online poti intra aici

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

Adelina Maria Cruceru

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

Ana-Maria Sandu

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Dumitrita Rosca