cover 005

Barre-Ballet Workout

Acest antrenament se adreseaza oricarei femei, indiferent de varsta. Nu este necesara experienta in Balet!

Instructor: Eugenia Stoian si Tamara Grimmer

Barre-Ballet Workout

este un antrenament inteligent de exercitiu ce integreaza miscari de intensitate inalta cu intinderi statice, generand tonifierea, cresterea si alungirea musculaturii in profunzime, exercitiile fiind executate la bara!

Ce cuprinde Cursul?

Barre-Ballet este un antrenament dinamic ce are la baza posturi derivate din baletul clasic traditional si alte discipline corelate, precum gimnastica, stretching sau Pilates, exercitiile fiind concepute la bara. Bara intervine ca o unealta folosita pentru balans in timpul exercitiilor focusate pe un antrenament de forta isometrica (corpul este nemiscat in timp ce grupe specifice de muschi sunt contractate) impletit cu un numar ridicat de miscari scurte de intensitate variata.

BENEFICII sau ‘De ce Barre-Ballet Workout’

Arta ce ne relaxeaza fara cuvinte, antrenamentelul intens de barre-ballet workout se adreseaza tuturor grupelor musculare si contribuie la imbunatatirea posturii si a elasticitatii corporale, dezvoltand, sistematic, flexibilitatea, mobilitatea, echilibrul, supletea si sculptura picioarelor.
In plus, barre-ballet-ul nu ne fura din timpul pretios al cotidianului: este un antrenament scurt si intens ale carui beneficii nu se lasa asteptate, avand efecte miraculoase atat asupra corpului, cat si a psihicului.
Barre-ballet Workout aduce castiguri in dezvoltarea unui plus de energie si creativitate, modeland aspectul picioarelor si al soldurilor si contribuind la scaderea treptata in greutate.

Ce sa aduc?

Ai nevoie de putin curaj, haine lejere, flexibili de balet sau sosete!

Program: Luni si Miercuri de la 19:30 – Eugenia Stoian;  Marti si Joi de la 19:30

Inscriere

Testimoniale

 Best ballet classes!Eugenia is a great teacher 

 Am gasit la Dance Room un loc unde vin cu placere ca sa practic balet si dans contemporan cu o profesoara minunata, Eugenia Stoian. Un mod f. cool pt a te mentine in forma. 

 Cea mai buna relaxare after work! Go check it out! 

Abonare la newsletter:
Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram