cover 005

Barre-Ballet Workout

Acest antrenament se adreseaza oricarei femei, indiferent de varsta. Nu este necesara experienta in Balet!

Instructor: Eugenia Stoian si Tamara Grimmer

Barre-Ballet Workout

este un antrenament inteligent de exercitiu ce integreaza miscari de intensitate inalta cu intinderi statice, generand tonifierea, cresterea si alungirea musculaturii in profunzime, exercitiile fiind executate la bara!

Ce cuprinde Cursul?

Barre-Ballet este un antrenament dinamic ce are la baza posturi derivate din baletul clasic traditional si alte discipline corelate, precum gimnastica, stretching, fitness sau Pilates, exercitiile fiind concepute la bara. Bara intervine ca o unealta folosita pentru balans in timpul exercitiilor focusate pe un antrenament de forta isometrica (corpul este nemiscat in timp ce grupe specifice de muschi sunt contractate) impletit cu un numar ridicat de miscari scurte de intensitate variata.

BENEFICII sau ‘De ce Barre-Ballet Workout’

Arta ce ne relaxeaza fara cuvinte, antrenamentelul intens de barre-ballet workout se adreseaza tuturor grupelor musculare si contribuie la imbunatatirea posturii si a elasticitatii corporale, dezvoltand, sistematic, flexibilitatea, mobilitatea, echilibrul, supletea si sculptura picioarelor.
In plus, barre-ballet-ul nu ne fura din timpul pretios al cotidianului: este un antrenament scurt si intens ale carui beneficii nu se lasa asteptate, avand efecte miraculoase atat asupra corpului, cat si a psihicului.
Barre-ballet Workout aduce castiguri in dezvoltarea unui plus de energie si creativitate, modeland aspectul picioarelor si al soldurilor si contribuind la scaderea treptata in greutate.

Ce sa aduc?

Ai nevoie de putin curaj, haine lejere, flexibili de balet sau sosete!

Program: Luni si Miercuri de la 19:30 – Eugenia Stoian;  Marti si Joi de la 19:30 – Tamara Grimmer; Luni si Miercuri de la 13:00 – Tamara Grimmer

Inscriere

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Abonare la newsletter:
Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram