Balet Clasic

Curs Balet Clasic pentru Adulti – Nivel Incepator – initiere in tainele baletului clasic

Instructor: Eugenia Stoian si Maria Tudorache

Cui se adreseaza?

Cursul se adreseaza adultilor si adolescentilor amatori care doresc sa exploreze tainele baletului clasic traditional.

Nu este necesara o experienta anterioara!

Ce cuprinde?

Cursul se bazeaza pe initierea cursantilor in tainele baletului clasic, prin exercitii de baza la sol si la bara pentru incalzirea si pregatirea musculaturii, mobilitate, plasament si pozitie.

Beneficii:

Baletul este un mod excelent de a te tonifia prin dans, de a capata o linie expresiva a corpului, mai multa elasticitate, flexibilitate, gratie si mobilitate! Baletul modeleaza aspectul picioarelor si al soldurilor fara a tine cont de varsta!

Te asteptam la Dance Room, un studio de balet din inima Bucurestiului, in care te vei simti ca o adevarata balerina indiferent de varsta pe care o ai!

Program Clase:  

Luni si Miercuri de la 20:30 ( din 17 Februarie ) 

Vineri 19:30 si Duminica 13:00 ( din 7 februarie ) 

 

 

Inscriere

Curs Balet Clasic – Nivel Intermediar

Instructor: Eugenia Stoian, balerina in cadrul Teatrului de Opereta si Musical Ion Dacian, Bucuresti

Cui se adreseaza?

Daca ai cochetat in copilarie cu dansul clasic si vrei sa continui, chiar daca au trecut multi ani de atunci, poti sa te alaturi grupei noastre de cursuri pentru adulti nivel intermediar.

Ce cuprinde?

Cursul cuprinde exercitii fundamentale la sol cat si la bara, folosind combinatii simple care permit cursantilor sa isi perfectioneze tehnica, muzicalitatea si miscarile, acordand multa atentie capacitatii de concentrare asupra fiecarei parti a corpului.

Program Clase:

Vineri de la 19:30 si Duminica de la 17:00 cu Tamara Grimmer

Inscriere

Curs Balet Clasic – Post-Intermediar

Instructor: Tamara Grimmer, balerina in cadrul Operei Nationale Bucuresti

Cui se adreseaza?

Clasele  se adreseaza oricarui dansator cu o baza solida in tehnica baletului clasic.

Ati urmat cursuri de balet si doriti sa continuati sau chiar sa incepeti studiul dansului clasic in poante? Va propunem un curs de grup dedicat adultilor, de nivel avansat, in cadrul caruia veti beneficia de un ritm de predare la un nivel profesional, folosind toate notiunile si miscarile din dansul clasic.

Ce cuprinde?

In cadrul acestui curs se aprofundeaza studiul la bara si mijloc, urmand, in fuctie de abilitatile cursantilor si de dorintele acestora, studiul dansului clasic in poante.

Program Clase:  Marti si joi  de la 18:30 cu Eugenia Stoian

Inscriere

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram