Cardio Ballet

Curs 

Instructor: Eugenia Stoian

Cardio Ballet este un antrenament nou, unic in Bucuresti, care combina intr-un mod inedit eleganta miscarilor de balet cu energia exercitiilor cardio si stretching!

Cui se adreseaza?

Cardio Ballet este un program conceput de Dance Room si se adreseaza tuturor celor care indragesc baletul si cauta o forma de antrenament diferita, avand ca scop scaderea in greutate, tonifierea si alungirea musculaturii, dezvoltarea rezistentei la efort, urmand ca stretchingul de la finalul clasei sa ofere elasticitate musculaturii, relaxarea articulatiilor si alungirea tendoanelor.

Nu este necesara o experienta anterioara in Balet!

Ce cuprinde?

Antrenamentul Cardio Ballet se va desfasura in picioare, structura cursului fiind formata din exercitii intense timp de 45 de minute fara pauza, urmand ca ultimele 15 minute sa fie dedicate stretchingului!

Antrenamentul este conceput pentru a tonifia si sculpta intregul corp, lucrandu-se toate grupele musculare pentru alungirea lor.

În cadrul acestor clase, pe langa efortul fizic depus, ne bucuram și de muzica într-o atmosfera relaxanta și placuta.

Cardio Ballet este o altă modalitate de a face mişcare, care îţi asigură graţie si te ajuta sa iti modelezi intregul corp.

Ce sa port?

Imbraca-te lejer: Colanti, bluza/body pe corp si sosete sau flexibili de balet.

Cum ma inscriu?

Apasa Butonul “Inscriere” si introdu textul ” Cardio Ballet”, numele tau si nr de telefon, iar noi iti vom confirma inscrierea in limita locurilor disponibile!

Participarea la curs este posibila numai pe baza de inscriere!

 

Program Clase:  Luni si Miercuri de la 18:30

 

 

Testimoniale

 Best ballet classes!Eugenia is a great teacher 

 Am gasit la Dance Room un loc unde vin cu placere ca sa practic balet si dans contemporan cu o profesoara minunata, Eugenia Stoian. Un mod f. cool pt a te mentine in forma. 

 Cea mai buna relaxare after work! Go check it out! 

Abonare la newsletter:
Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram