Cardio Ballet Workout

Curs Cardio Ballet

Instructor: Eugenia Stoian

Cardio Ballet este un antrenament nou, unic in Bucuresti, care combina intr-un mod inedit eleganta miscarilor de balet cu energia exercitiilor cardio si stretching!

Cui se adreseaza?

Cardio Ballet este un program conceput de Dance Room si se adreseaza tuturor celor care indragesc baletul si cauta o forma de antrenament diferita, avand ca scop dobandirea gratiei in miscare, scaderea in greutate, tonifierea si alungirea musculaturii intregului corp, dezvoltarea rezistentei la efort, urmand ca stretchingul de la finalul clasei sa ofere elasticitate musculaturii, relaxarea articulatiilor si alungirea tendoanelor.

Ce cuprinde?

Antrenamentul Cardio Ballet se va desfasura in picioare, structura cursului fiind formata din exercitii intense timp de 45 de minute fara pauza, urmand ca ultimele 15 minute sa fie dedicate stretchingului!

Antrenamentul este conceput pentru a tonifia si sculpta intregul corp, lucrandu-se toate grupele musculare pentru alungirea lor.

În cadrul acestor clase, pe langa efortul fizic depus, ne bucuram și de muzica într-o atmosfera relaxanta și placuta.

Cardio Ballet este o altă modalitate de a face mişcare, care îţi asigură graţie si te ajuta sa iti modelezi intregul corp.

Nu este necesara o experienta anterioara in Balet!

Nivel dificultate: Mediu – Avansat

Ce sa port?

Imbraca-te lejer: Colanti, bluza/body pe corp si sosete sau flexibili de balet.

Cum ma inscriu?

Apasa Butonul “Inscriere” si introdu textul ” Cardio Ballet”, numele tau si nr de telefon, iar noi iti vom confirma inscrierea in limita locurilor disponibile!

Participarea la curs este posibila numai pe baza de inscriere!

Program Clase

 

 

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram