Bogdan Budaca

Instructori

 

FRANCESCA

Francesca Baciu a studiat Baletul Clasic si a practicat Gimnastica Ritmica de performanta, de la varsta de 4 ani. A fost balerina a Operei Nationale Bucuresti si a facut parte din Lotul National de Gimnastica Ritmica.

In colaborarea cu Opera Nationala Bucuresti, a fost distribuita in spectacole precum: Manon, Corsarul, Lacul Lebedelor, Romeo si Julieta, Don Quixote, Baiadera, etc.

Francesca Baciu

 

 

 

 

 

 

 

DENIS DOCHIOIU

Denis Dochioiu este Yoga & Meditation Master Trainer si locuieste in India si in Romania, unde preda in cadrul training-urilor de yoga si ii ghideaza pe cei interesati de evolutia in calatoria spre sine, prin tehnici complexe de yoga, meditatie, respiratie si mentoring.

Denis Dochioiu

EUGENIA

Eugenia Stoian este alaturi de Dance Room inca de la infiintare.

Cu o educatie relevanta in domeniu, absolventa a Liceului de Coregrafie “Floria Capsali”, Eugenia si-a inceput cariera de balerina la Opera Nationala din Bucuresti in 2007, urmand sa colaboreze pana in prezent cu Teatrul de Opereta si Musical “Ion Dacian”.
Eugenia a contribuit la dezvoltarea antrenamentelor din Cadrul Studioului Dance Room, inca din 2015, urmand  ca din 2019 sa devina Master Trainer Dance Room Technique!
Eugenia Stoian

Tamara

Tamara Grimmer s-a alaturat echipei Dance Room, inca din anul 2016, aducand cu sine experienta anilor de studiu.

A studiat baletul in Rusia, la Academia Vaganova din St Petersburg – cea mai renumita Academie de Balet din lume. Tamara si-a inceput cariera de balerina, in 2005, la Opera Nationala din Lituania, urmand sa colaboreze cu Baletul Clasic din Moscova pana in 2011. Din 2012 este balerina in cadrul Operei Nationale Bucuresti.
Tamara Grimmer

 

 

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram