Bogdan Budaca

Instructori

 

FRANCESCA

Francesca Baciu a studiat Baletul Clasic si a practicat Gimnastica Ritmica de performanta, de la varsta de 4 ani. A fost balerina a Operei Nationale Bucuresti si a facut parte din Lotul National de Gimnastica Ritmica.

In colaborarea cu Opera Nationala Bucuresti, a fost distribuita in spectacole precum: Manon, Corsarul, Lacul Lebedelor, Romeo si Julieta, Don Quixote, Baiadera, etc.

Francesca Baciu

 

 

 

 

 

 

 

DENIS DOCHIOIU

Denis Dochioiu este profesor acreditat de Yoga Allince U.S. 500 ore, studiind in Rishikesh – India, a mai studiat si Ashtanga Yoga Mysore Style cu Kino MacGregor in Viena – Austria si a participat la numeroase seminarii, conferinte si workshop-uri de yoga in diferite orase ale lumii.

Denis Dochioiu este si Master Trainer in cadrul Scolii Fitness Scandinavia, unde impartaseste din cunostintele si experienta sa celor ce isi doresc sa se certifice. Pe langa instructor yoga, Denis este si nustritionist acreditat Fitness Scandinavia.

Denis Dochioiu

EUGENIA

Eugenia Stoian este alaturi de Dance Room inca de la infiintare.

Cu o educatie relevanta in domeniu, absolventa a Liceului de Coregrafie “Floria Capsali”, Eugenia si-a inceput cariera de balerina la Opera Nationala din Bucuresti in 2007, urmand sa colaboreze pana in prezent cu Teatrul de Opereta si Musical “Ion Dacian”. In repertoriul sau remarcam roluri variate in: Romeo si Julieta, Fantoma de la Opera, Brodway, Voievodul Tiganilor, Hazard, Maria de Buenos Aires, Rebecca, Paris Mon Amour, Liliacul, Burghezul Gentilom, Silvia, Royal Faschion, Contesa Maritza, etc A urmat stagii de dans clasic si contemporan inca din 2005 cu Gilbert Mayer, Thomas Caley, Rachid Ourandane, Marta Coronado, Florin Fieroiu si Massimo Gerardi.
Eugenia Stoian

Tamara

Tamara Grimmer s-a alaturat echipei Dance Room, inca din anul 2016, aducand cu sine experienta anilor de studii.

A studiat baletul in Rusia, la Academia Vaganova din St Petersburg – cea mai renumita Academie de Balet din lume. Tamara si-a inceput cariera de balerina, in 2005, la Opera Nationala din Lituania, urmand sa colaboreze cu Baletul Clasic din Moscova pana in 2011. Din 2012 este balerina in cadrul Operei Nationale Bucuresti.
Tamara Grimmer

 

Mircea 

Instructor Hatha Yoga, Air Yoga, Streching si Pilates, atestat Fitness Sandinavia

Mircea este promotorul practicii Air Yoga in Romania, consultant in nutritie vegana si instructor yoga certificat de Fitness Scandinavia sub indrumarea lui Beko Kaygee, unui dintre cei mai apreciati indrumatori yoga la nivel international.

.
Mircea Nicoara
Bogdan Budaca
Instructor Pilates, antrenor Fitness, consultant in nutritie is specialist in recuperate fizica, Bogdan este absolvent U.N.E.F.S, licentiat in Educatie Fizica, Sport si Motricitate Speciala, urmand un Master in Nutritie si Remodelare Corporala.

Testimoniale

 Locatie in centrul bucurestiului, camere curate, aerisite, oameni de treaba, intelegatori. Cursul de yoga pentru incapatori este foarte placut, mie mi-a relaxat foarte mult spatele si mintea. 

 Îmi place foarte mult! Tamara și Adelina, sunteți minunate. Nu ca n-as fi avut și înainte postura, dar acum...o frumusete! Mulțumesc și ne revedem în curând. 

 Dance Room este un spatiu minunat, cu oameni foarte frumosi! Eugenia este o profesoara grozava de balet si este o placere sa particip la orele ei.! 

Social Media
Visit Us On Facebook Urmariti contul Google+ Urmariti contul Instagram